Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla psiny

Psie przedszkole -wasze doswiadczenia ktore polecacie

Polecane posty

Gość dla psiny

szukam przedszkola dla psa w warszawie mozecie cos polecic ?

Gość edek bez kredki
A w żłobku już był ;)?

Gość dla psiny
nie byl ! niema psich żłobków! prosze podejdzce do tematu powaznie! czy wasze psy tylko siedza przy budzie na łancuchu? albo w domu? hm..... :-0

Gość edek bez kredki
A skoro zdecydowałaś się na psa to trzeba było pomyśleć też i o tym, że masz go wychować SAMODZIELNIE. Chyba ze to pies duży i potrzebuje obycia. Ale pies musi PRZEDE WSZYSTKIM przebywać z tobą. O matko co za topic :O

wejdz na jakieś forum zoologiczne aa jakiej rasy masz psa?

Gość dla psiny
te edek cos tam...o psach to ty widze nie masz pojecia to milcz dziecinko:D KAZDY porzadny własciciel psa powinien z psem pojsc do przedszkola aby pies był prawidłowo socjalizowany na psie fora nie chce mi sie rejstrowac dlatego pytam kafeteriuszy w koncu niektórzy mają psy chyab ze wasze psy to takie struzujace ? micha zarcia buda i łancuch? :-0

Gość edek bez kredki
dla coś tam :P --> takie cos jest tworzone dla wielkopańskich leniwców, którym zbywa kasy i nie potrafia nic samemu zrobić :P Do sklepu też jadą z szoferem, bo przecież oni nie będą nosić zakupów :P Papierowe_Nozyczki --> :D

Gość dla psiny
wlasnie sami wychowuja a pozniej idzie taki ulicą i gryzie po nogach :-0 nie mowie ze wszyscy ale zeby samemu wychowywac i socjalizowac psa trzeba miec odpowiednią wiedze! i doswiadczenie! nie wiem czemu nie znajac mnie,obrazasz mnie to tylko swiadczy jaką jestes osobą....:-0

jeśli dla ciebie nieposylnie psa do przedszkola jest równoznaczne z traktoaniem go jak psa łańcuchowego to gratuluję :O ja mam 3 psy (w tym jednego dużego) i jakoś nigdy przez myśl mi nawet nie rzyszło, że może je wychowywac ktoś obcy. jak by ci się chciało to byś sama zajęła się psem bo to, za co będziesz placiła z powodzeniem możesz zrobić sama przy odrobinie chęci.

Gość dla psiny
edi coś tam...:P jestes w błedzie dziecinko na psa zbierałam długo i na przedszkole tez musze odlorzyc wiec nie wyjezdzaj mi tutaj.... wychodze z zalorzenia ze skoro zdecydowałam sie na psa nalezy odpowiednio o niego zadbać! i nie gryż ałć :P

Gość dla psiny
Przedszkole daje gwarancje profesjonalnej socjalizacji

Gość edke bez kredki
Droga paniusziu z "wyższych sfer" to uważaj żeby cię w Tworkach nie zamkęli, bo ja mam wściekiznę ;)

Gość dla psiny
HAHAHAAAubawiłas mnie do łez gdybym miała dwór mianowłabym cie nadwornym błaznem :D dla ciebie kazda osoba która chce pojsc z psem do przedszkola jest paniskiem? hhahahhahahaaaa

nic ci nie da gwrancji, że pies będzie ułożony i łagodny. to zalezy tylko od charakteru psa i od właściciela. jak sama potem nie będziesz go trenowała to cale szkolenie pójdzie się je***, a z tego, co widze to na to się zanosi :O

Gość dla psiny
papierowe prof tersura nie daje gwarancji jednak jest wieksza szansa ze pis bedzie prawidłowo ulozony

Gość dla psiny
sam bede z nim cwiczyla jednak pod okiem profesjonalisty to pomoze wyeleminowac ewentualne błedy itd....

aha, i pewnie całe życie psa będziesz z nim ćwiczyła pod okiem profesjonalisty? najłatwiej jest obarczyć odpowiedzialnością innych :O bezbłędna się znalazła :O powodzenia i wyrazy współczucia dla psa.

Gość dla psiny
nie chce mi sie z toba dyskutowac na ten temat bo widze ograniczona jestes ..... stara wbij sobie doswojej kapusty ze trener pokaze jak prawidlowo cwiczyc z psem itd. i co w tym złego ? jakie zwalanie odpowiedzialnosci co? sama sie nauczylas pisac cytac etc czy chodzilas do szkoły co? idąc twoim tokiem myslenia matka powinna cie wszystkiego nauczyc na nie zwlac odpowiedzialnosc na innych

Gość dla psiny
persymonia wspolczuje to tobie toku rozumowania :-0

Gość papierowe nozyczki ---
klotliwa z ciebie baba

Gość pies to nie człowiek
:O i ktos tutaj chyba tego nie widzi a sama popracuj nad jezykiem polskim

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbb
a jakiej rasy jest to pies? jakiś bojowy, że trzeba go tak bardzo socjalizowac?

Gość papierowe nozyczki ---
tak wszyscy wiedza ze ty

Gość dla psiny
moglam sie domyslec od razu widac ze do szkoły bylo ciezko pod górke hahahaaaa

Gość pffffffffffffffffff
za to ty jakas strasznie szkolona bo nawet z googli korzystac nie umiesz

Gość dla psiny
nie pisałam ze trzeba go "mocno" socjalizowac" tylko wogole trzeba pis na rodowod wiec licze na wystawy :)

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbb
Kochani.... o co się kłócicie i obrażacie. Każdy ma prawo posłać psa do przedszkola (nawet nie wiedziałam, że tak to się nazywa) jak i prawo żeby psa samemu wychować. Zyjemy w wolnym kraju. Tyle jest większych problemów na świecie. Szkoda nerwów. Cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich. :)

Gość dla psiny
te pffffffffffff szukam poleconego przedszkola te z google mnie nie interesują uzywaj mozu czasem bo sie zakurzy :-0