Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla psiny

Psie przedszkole -wasze doswiadczenia ktore polecacie

Polecane posty

hihihihi, do niezorientowanych: PSIE PRZEDSZKOLE TO SZKOLENIE DLA MŁODYCH PSÓW, GDZIE PIES POD OKIEM WŁAŚCICIELA I ĆWICZĄC Z WŁAŚCICIELEM BAWI SIĘ I UCZY Nie wiem gdzie coś takiego jest w Warszawie. Ale możesz też wybrać normalne szkolenie, tam też są elementy zabawy, czasem jest nawet lepsze, gdy pies ściślej współpracuje z przewodnikiem, w zabawie, a mniej bawi się z psami.

Gość a ja znam takie przedszkole
ale autorka sprawia tak niemiłe wrazenie ze nie czuję się w obowiązku jej pomagac weź się kobieto zastanów jaka jestes dla innych bo możesz dużo stracic szukaj sobie sama

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbb
zgadzam się z A ja znam a zawsze mi się wydawało, że miłośnicy psów to ciepli, serdeczni ludzie

i jeszcze na wszelki wypadek, gdyby ktoś nie zrozumiał: PSIE PRZEDSZKOLE TO ZAJĘCIA DLA PSA POŁĄCZONE Z ZABAWĄ, TO RODZAJ SZKOLENIA W PSIM PRZEDSZKOLU NIE ZOSTAWIA SIĘ PSA TAK JAK DZIECKA W PRZEDSZKOLU DLA DZIECI oczyście nie wszyscy musieli o tym wiedzieć, ale z tej niewiedzy wynikło nieporozumienie i kłótnia, które radzę zakończyć

Gość dla psiny
Przyganial kocioł garnkowi:-0

Gość edek bez kredki
Ty i wystawy :D od dzis jesteś nadwornym błaznem kafeterii :P Mózg masz wielkości gorczycy i jakby ktos ci strzelił w łeb to kula miesiąc mózgu by szukała :P

Gość dla psiny
do a ja znam takie przedszkole- nie zachowuj sie ajk dziecko mam lizak ale zjem sama .jestem nie miła? hm najpierw nalezy spojezec na siebie a pozniej na innych!

Gość edek bez kredki
tak se pisze --> wiem co to jest przedszkole dla psów :) ale ta "wilka paniusia" traktuje psy, które nie były tam szkolone jako gorsze. Ale co widać po chrakterze ona by takiego tresera raz dwa zwymyślała, skoro tu nie potrafi się zachować :P

to psie przedszkole to fajny pomysł, mojemu szczeniaczkowi tez by sie przydało, tylko niema szans na to....

Gość dla psiny
dobrze ze ty potrafisz :-0 co czyjesz gdy patrzysz w lustro? :-0 j

Gość dla psiny
axxk czemu nie masz szans? z tego co sie orientuje takie przedszkole kosztuje ok. 400-450zł. to nie jest duza suma.