Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbxxx

Nie było mi jakos wybitnie przyjemnie, czy to normalne???

Polecane posty

Gość jassssne zaden nie bedzie czek
ac 3 lata na dziewczyne jesli nie mysli o niej powaznie

Gość bbbxxx
To co z tego wynika ze nie warto byc ze starszym od siebie facetem...? Moja przyjaciolka w moim wieku jest z gosciem o 8 lat starszym od siebie, mieszkaja razem, sa para od prawie 2 lat. Czyli co z zalozenia to sie rozpadnie, bo ona sie wczesniej wystarczajaco nie wyszumiala??

Gość hello chyba jesli jest wąska i
wchodzi tylko 1palec to to nie bedzie łatwo. masz za soba 1raz czy tylko teoretyzujesz?

Gość a powiedz wczesniej
ale moze oddzielmy sex i zwiazek: jesli chcesz się nauczyc jak to się robi - to myślę, ze od niego się nauczysz a jeśli planujesz z nim być to lepiej poczekać

Gość haha....................
nie czekał biernie. zaliczał inne laski przy różnych okazjach, ale jak spotkał dziewice to zawsze był miły i szarmancki i czuły i opowiadał jak mu zalezy. do skutku. ale jeśli chcesz już zdobyć jakieś doswiadczenie sexualne, to sie nei zastanawiaj i mu daj.

Gość anioł z nieba
zażartuj, że sex tylko po ślubie a zobaczysz jak ucieknie

Gość haha....................
jeśli jednak chcesz z nim stworzyć związek, to chyba trochę za wcześnie na oddanie mu dziewictwa. nie pozwalaj mu na wkładanie tam paluchów, niech poczeka. jak mu na tobie zależy, to nie będzie nalegał.

Gość bbbxxx
Chce z nim byc, seks to przeciez element zwiazku, ja od tego nie uciekam, wiem ze on tez ma swoje potrzeby, nie mowie ze wskocze mu do lozka dzis czy za tydzien. On sam mi powiedzial ze boi sie zebym nie poczula sie skrzywdzona...Na seksie tez mu zalezy, jak kazdemu facetowi... Dlugo bylo przygotowan i jego checi abysmy zostali para...Ma duzo ciepla w sobie, naprawde to nie jest gosc z serii cwaniakow...

Gość a powiedz wczesniej
a najlepiej to stracic dziewictwo z kim innym a jemu nie pozwolic na wkladanie paluchów - zobaczysz wtedy, ze sex to nie takie niewiadomo coi mozna bez tego żyć

Gość anioł z nieba
ach dziewczyno malo wiesz o brutalnym życiu, ale zyczę powodzenia

Gość bbbxxx
Ale on nie robil nic na sile, ja sie nie czulam przymuszana do czegokolwiek...

Gość a powiedz wczesniej
ty sie nie bój...teraz dziewczyny wskakuja do lozka na jedna noc, to on moze i poczeka, bo ma towaru pod dostatkiem

Gość uachudra
i wlasnie takich kobiet jak autorka nalezy sie wystrzegac ....przyklad dla mojego syna, jak juz dorosnie, od czego ma uciekac ... dziewica, nei widaomo czeg chce, zacofana, i w dodatku oziebla ... brrrrrrrrrr !!!! recepta na nieudane malzenstwo !!!!

Gość bbbxxx
Czyli co ja mam go zostawic, bo z tego wszystkiego wynika, ze on jest nastawiony tylko na seks?? Ja tego nie odczulam...ale sama juz teraz nie wiem. Ja nie chce byc zabawka...

Gość bbbxxx
uachudra - prosze Cie, to znaczy ze jestem skazana na nieszczescie i samotnosc bo w wieku 17lat nie przespalam sie z facetem :o

Gość a powiedz wczesniej
chodzi o to, ze nie ma sensu martic się, czy z nim bedziesz czy nie jak msz dopiero21lat uachudro >>.>to sama śpij z tym twoim synalkiem, jak to taki skarb aha - jeszcze zobacz czy on nie zonaty :D bo wtedy to dopiero bedziesz miaalm problem

Gość uachudra
1. napisalas ze masz 21 lat !!! Nie 17 !!! 2. Napisalas ze nie chcesz seksu 3. Napisalas ze nie odczuwasz przyjemnosci jak cie tam dotyka 4. Jestes egoistka bo nie rozumiesz ze mezczyzna potrzebuje seksu. Normalny, potrzebuje go duzo i to ciekawego, i dlatego mowie absolutnie sie nie nadajesz na parnerke !! sorry za brutalna szczerosc ...

Gość anioł z nieba
nagle z 21 lat zrobiłaś się mlodą gówniara i masz 17 lat? co ty kombinujesz?

Gość bbbxxx
" a powiedz wczesniej ", tylko widzisz ja nie chce sie nastawiac ze sie tylko zabawie i hejaaaa, bo mi na nim zalezy, jest mi bliski, jesli mam byc zabawka to ja nie chce zadnych doswiadczen bo jesli ma mnie przeleciec i rzucic to tylko wybuduje we mnie kolejna bariere i bedzie problem przy kolejnych zwiazkach.

Gość bbbxxx
O ludzie!!!! Czy ja mam to tlumaczyc wszystko od poczatku!!!??!!

Gość anioł z nieba
tak to jest jak dzieci za forum się biorą...spadam stąd!!! bye!

Gość strasznie się boję
Mam podobnie. To, że nie odczuwasz żadnej przyjemności podczas kontaktów ze swoim facetem, nie jest powodem do zrywania związku. Tylko osoby mało dojrzałe się tak zachowują. Ja też jestem bardzo wąska. Nawet w chwili silnego podniecenia mój partner jest w stanie włożyć mi tylko jeden palec, dwa nie wejdą. Kiedy myślę o tym, że w koncu nadejdzie chwila, w której pójdę na całość, wyobrażam to sobie jako jeden wielki ból. Okropnie boję się bólu:( Skoro odczuwam dyskomfort przy wkładaniu palca, co będę czuła kiedy on wprowadzi członka do pochwy?? Chyba nie wytrzymam i przerwę w najważniejszym momencie:(

Gość bbbxxx
uachudra no comment, czytaj ze zrozumieniem, mamusiu swojego synka, no i najlepiej sama zrob selekcje jak bedzie zony szukal, bo jeszcze oziebla sobie wybierze.

Gość uachudra
Dziewczyno... jak nie chcesz seksu i chcesz pozostac dziewica to poprostu trzymaj sie od facetow z daleka, bo zawracasz tylko gitare .. Zyj sobie dalej ze swoja blonka i nie zawracaj dupy ... Bo jak zaczynasz kokietowac faceta to powinnac miec i chceci i gotowosc na seks !!! Bo to jest NATURALNE !!! A nie ... podniecasz go, przymilasz sie, a potem cipe na klodke i mowisz ze "nie gotowa", nie ma przyjemnosci":, "jeszcze nie"., itp bzdury ..

Gość jakl ci kurna
nie było przyjemnie to miej pretensje do swojego kurna kolesia, a nie pierdol nam tu głupot idiotko!!!!!!!!!!

Gość ech kochana ja
to bym wolala takiego 28latka niz czekac do 30ki i i tak to zrobic z 30latkiem :O

Gość ech kochana ja
poza tym onimaja torchę racji - podniecasz go, to go potem tu i ówdzie boli bo nie bylo spelnienia, facet się od takich pieszczot bardzo podnieca

Gość ech kochana ja
jak ci kurna>>>>>troche kultury palancie

Gość bbbxxx
uachudra o jakich Ty skrajnosciach piszesz. Nie powiedzialam ze nie chce seksu, ale nie dzis czy jutro, Ty masz wieksze pretensje niz on. A skad mozesz wiedziec ze jestem oziebla bo co , nie przespalam sie z nim od razu kiedy tylko byla okazja??