Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rostepy

czy moglibyscie byc z kobietą co ma duzo rostępów?

Polecane posty

Gość dany
tak, ale na rozstępy są sposoby i można się pozbyć

Gość anioł z nieba
a co to są rostepy??? a może wertepy????

Gość rsotępy
to takie biale paski na ciele trudno sie ich pozbyc

Gość a faceci często je
mają na dupie, czy to normalne??

Gość dany
Powstają np. po ciąży kidy skóra nie była odpowiednio pięlęgnowana. Pozbycie się jest dość trodne ale możliwe, wymaga czasu, cierpliwości i dobrych kosmetyków. Tak na prawdę, ktoś kto się zna i tak pozna że kiedyś były rozstępy, ale to tylko po wnikliwym... ;)

Gość twoorek
moglibysmy, bosmy nie dzieci i widzielismy z bliska kobiety w roznym wieku ;) A powazniej rzecz biorac, polecam wszytskim paniom troche sportu, albo przynajmniej regularna aktywnosc ruchowa i cwiczenia wzmacniajace miesnie. Rozstepy u wiekszosci kobiet sa nieuniknione, zwlaszca po ciazy. Wygladaja one jednak duzo gorzej na zwiotczalych miesniach. U kobiety ktora regularnie cwiczy i utrzymuje pewien poziom "jedrnosci" , nawet spore rozstepy nie sa wielkim problemem ... Osobiscie lubie nawet wrecz taki drobny "desen" na udach ;)

Gość dany
nie to nie jest normalne,a może poprostu się nie przyglądałem (nie ta opcja)

Gość dany
ja tez nie mam :)

Gość anioł z nieba
tak też widziałam na basenie jak faceci mają na dupie, ale tak bardziej bo bokach, czyli w sumie nie na tyłku tylko trochę poniżej bioder

Gość gvbv
Nie wiem, czy oni wiedza co to jest. Pewnie nie odrózniaja od cellulitu. No chyba, że im pokażesz

Gość nauczyciel ****
jeżeli jesteś z kobietą tylko dla jej wyglądu, to kup sobie dmuchaną lalę, ona zawsze będzie gładka i jędrna.

Gość gregor27
nie widze przeciwskazan to jest naturalne jak wlosy na nogach

Gość ....**
ten kto powiedział ze mozna nie dopuscic do rozstrepow jest w ielkim beldzie jesli ktos ma to w genach (tak samo jak i sklonosc do otyłości) to chocby cwiczyl, jadl tylko to co wolno i wcieral kosmetyki - i tak bedzie miec rozstepy kobiety nie przejmujcie sie swoimi rozstepami - jak facet kocha - nawet nie zwroci na nie uwagi - bedziecie piekne dla nich nawet z rostepami

Gość na rozstępy nie pomoże ani
sport ani kremy ani laser. Jak się już zrobią, to będą całe życie, bo to głęboka blizna po pęknieciu skóry, łącznie ze skórą właściwą, po prostu cała tkanka skórna ulega przerwaniu apotem się zrasta i zostaje blizna. Nie da się tego usunąć juz nigdy. A powstają niestety na skutek niewłaściwej diety w naszych czasach, jedzenia nadmiernej ilości soli, związków wyciągających wodę, pokarmów przetworzonych. Kiedyś normalnie spożywało si wiećej gleju, galaret, więcej błonnika itd. Co powdodwało lepsze zatrzymywanie wody w organizmie i wzmacniało tkankę łączną. Teraz jedzenie jest jałowe. Juz dzieci mają rozstępy... Niestety niewiele da się zrobić

Gość dziwne
co za pytanie :O czy to choroba smiertelna czy jak?

mam Ci ja pare rozstepow sama ....bo jak rodzilam prawie 15 lat temu to trzeba bylo krem na rozstepy fissan kupowac w niemczech ....stosowalam ..momo tego sie zrobily ale nie zauwazylam zeby facetom to przeszkadzalo ....smiem twierdzic ze w ogole ich nie zauwazaja....no chyba ze byly one jak kanion kolorado ....to pewnie by zauwazyli...na szczescie moje takie nie sa....i co wazne nie mam ich na piersiach....z czego sie bardzo ciesze...

Gość też mam takowe
:(

Gość Aninka
Mimo iz dbałam i dbam o siebie, to niestety moze wina genów, ale po ciąży mam niesamowite ilosci rozstepów, ale na szczęscia dla mojego męza jestem nadal atrakcyjna, chociaz sam mam na tym punkcie kompleksy, a jeszcze wieksze z powodu "fartuszka", który mi został po cc. Wszystko zależy od dojrzałości faceta i związku.

Gość rostępy
jestem kobietą