Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wese

jaka jest teraz moda weselna

Polecane posty

Gość na wese

ide na wesele co ejst etraz modne?sukienki , spodnice i gorsety? czy juz nie? jakie kolory? cce super wygladac bo na weselu bedzie była laska mojego faceta i musze wygladac lepiej! pomozcie , jak sie ubrac , uczesac? kok? jak pomalowac?

Gość FORUM MODA
:o

Gość FORUM MODA
poza tym na weselach modne jest zawsze to samo: wieś tańczy i śpiewa:o

ZAŁÓŻ SUKIENKE DO KOLAN NA RAMIĄCZKA RZĘSY ZEBY BYLY DŁUUUGIE I PODKRECONE,A NA USTACH LEKKI BŁYSZCZYKALE ZEBY GO BYŁO WIDAC JAK MASZ WŁOSY DŁUZSZE TO KONIECZNIE ROZPUSZCZONE I LEKKO PODKRECONE,BUTY WYSOKIE SZPILKI-TO DZIAŁA NA FACETÓW ZAPEWNIAM.NAŁÓZ SOBIE TROSZKE PUDRU I RÓZU ŁADNIE SIE POPRYSKAJ WEZ ZE SOBĄ MAŁĄ TROREBKE I BĄDZ CIĄGLE USMIECHNIETA I SUKCES GWARANTOWANY

Byle nie CZERŃ...Bleh nie ma to jak typowo weselny kolor- czarny, super :D aaa no i bez zadnych kokow, koczkow itp. :D hehe POZDRAWIAM

Gość Olesia21
w zeszłym tygodniu byłam na weselu. każdy ubrany zupełnie inaczej. zaczynając od eleganckich sukienek kończąc na zwykłej spodniczce i bluzce. ja miałam sukienkę na cienkich ramiaczkach, długość do kolan, rozszerzana od tali i do tego szpilki. sukienka byla biała w czarne kwiaty.

Gość uaktualniam
bo zainteresowana jestem ;) Mam 3 wesela w jednym prawie czasie i mam dylemat,co kupić...

Gość tak samo mam
i sama nie wiem co zrobic bo niecierpie taftowych spodnic i gorsetow :-O najchetniej kupilabym ladna sukienka w turkusowym kolorze z rekawem 3/4 i dlugoscia w kolanko ale jak mowie o czyms takim to sprzedawczynie patrza na mnie jak na dziwadlo i probuja mnie wcisnac w kolejne blyszczace paskudztwo koniecznie kremowo-brazowe :-O