Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulcia

niekończące sie dni płodne - pomocy!!!

Polecane posty

Gość tulcia

czy któras z was miała tak, ze miała normalnie, zgodnie z cyklem dni płodne, a potem nadal czula, ze trwa ten okres śluzu itd?? ja mam tak, a juz prawie zblizam sie do okresu. czy moze miec na to wpływ, ze kochałąm sie ze swoim facetem i moze cos zmajstrowalismy? albo moze to jakies zapalenie pecherza czy co stakiego? bo sikam często, ale nic nie boli

Gość g.....
najlepiej będzie jak wybierzesz się do lekarza. Nie wydfaje mi sie abyś cały cykl miała płodny. Jeśli chodzi o Dzidzię to nigdy nic nie wiadomo poczekaj aż dostaniesz @ jeśli dostanie sz to ok, jeśli nie to zrób test. Ale najpierw to idż do lekarza on rozwieje twoje wątpliwości. trzymam kciuki

Gość tulcia
dzięki, no bardzo to wszystko dziwne, cały czas mam taką burzę hormownow jak w dniach płodnych. dzidzie to ja bym chciała, wiec bez obaw. jak jednak dostanę, to lekarz obowiazkowo, chyba żadna z was nie miaał czegos podobnego??

Gość kasiek_20
ja mialam "niekonczace sie dni plodne" gdy okazalo sie ze mam torbiel na jajniku. Ale temu towarzyszyl charakterystyczny bol w okolicy jajnika wlasnie, podwyzszona temp itp. Poza tym ilosc i wyglad wydzieliny/ sluzu to kwestia indywidualna u kazdej kobietki. Tak jak przedmowczyni rowniez radze skonsultowac sie z lekarzem.