Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esther18

Czesto kluje mnie w sercu, co to moze byc?

Polecane posty

Gość esther18

mam problem, otoz czesto kluje mnie po lewej stronie nad piersia (tak jak serce) pamietam ze gdy bylam mala tez czasem miewalam takie uklucia, jednak one p chwili przechodza, czy moze to oznaczac ze mam jakas wade serca i czy lekarz przy osluchiwaniu mnie juz nieraz mogl tego nie wyczuc? mialam raz robione ekg ale bylo dobre, myslicie ze powinnam zrobic jakies badania? mam dopiero 18 lat :(

Gość też tak mam niestety
mam 23 lata,mialam to nawet jak bylam dzieckiem,EKG jest dobre,lekarz pwoiedzi,ze to nerowbóle.Coś z tym est bo rzezywiście gdy jestem zestresowana,zdnerwowana,czymś się martię i przejmuje to te bole się nasilają:-oNie trwja dlugo,chwilę poboli,potem przechodzi ale nie jest to mile uczucie jak tak boli:-(lekarz polecil mi nie stresowac sie,ewentualnie jakieś lagone środki na uspokojenie typu melisa itp.

to sa nerwo bole tez tak mialam i nie wiedzialam co to jest az do momentu gdy zemdlalam znalazlam sie w szpitalu podlaczyli mi holter i okazalo sie ze mam wade serca taka jak polowa polakow \' niedomykalnosc zastawki mitralnej\' to jest nie grozne i mozna z tym zyc wiec radze isc sie zbadac bo moze byc cos powazniejszego. pozdrawiam

Gość polece
polecam hydroxizine + psychoterapie. To jest nerwica serca