Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem...

Czy tylko CENTRUM jest takim dobrym preparatem na uzupełnienie niedoboru witamin

Polecane posty

czy jakieś inne preparaty są równie skuteczne? np. VITARAL?

Ja używam Geriavit. Wbrew nazwie wcale nie jest dla osób w podeszłym wieku. A czuję się dobrze i wyniki mam prawidłowe przy wcale nie zalecanym trybie życia i odżywiania

Słyszałam, slyszałam:) a stosujesz w płynie czy w tabletkach?

Gość khdkhksdfhhf
Najprościej porównac skład kilku preparatów wiatminowych. Tylko trzeba wiedzieć czego sie szuka w tych preparatach. np dużej dawki jakieś witaminy.

No ja nie bardzo się znam, a chciałabym by preparat uzupełniał szczególnie te niedobory, które najczęściej mają kobiety:)

Gość kikitas
A masz jakieś objawy niedoboru? Dlaczego wogle szukasz takiego preparatu? Jak sobie odpowiesz na takie pytania sama to najlepiej pomógł by Ci pewnie farmaceuta.

Farmaceuta poleci mi preparat firmy, z której czerpać będzie profity, a mnie chodzi o uzupełnienie niedoboru witamin w okresie jesienno - zimowym, który się zbliża i chciałabym by było to coś dobrego dla mnie, a nie dla kieszeni farmaceuty.

Gość syntetyczne witaminy
sądo kitu, zresztąwiększośćz tego sięnie wchłania, to pic na wodęi fotomontaż ;) Lepiej jeść regularnie warzywa, mussli, jogurty, zielonąherbatę, sojęitp :) Zresztąjak ktośje w miręrozsądnie i bez szaleństw to nie sądzężeby mial niedobory witamin, nie przesadzajmy!!

Tak się składa, że bardzo dbam o to co jem i starannie dobieram sobie składniki posiłków jednak w okresach przesilenia to jednak za mało.

Gość lepiej przeczytac
jakis fachowy artykul na temat niedoborow witamin i wtedy przekonasz sie ze niedobory witamin wqystepuja bardzo rzadko, tym bardziej skrajne niedobory ktore trzeba uzupelniac jakimis lekami nie sa czeste. po co masz sie faszerowac pigulkami skoro nie masz zadnych obajowo niedoboru i jak sama mowisz bardzo dbasz o to co jesz ??!! warto wiedziec ze obecnie prawidolowa dieta zaspokoaja potrzeby organizmu na witaminy, tym bardziej ze bardzo wiele produktow jest wzboigacana o witaminy i mineraly przez ich producentow.

Gość ja brałam H-Pantoten
przez jakiś czas, kiedy byłam osłabiona. szybko było widać pozytywny efekt.:) duża poprawa stanu włosów i paznokci.