Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaaaa 17

możecie mi powiedziec jak to u was wyglada.....

Polecane posty

Gość aneczkaaaa 17

wiem jak to zabrzmi ale postanowiłam spróbowac. mogłbyście mi powiedzieć jak wygląda wasza skóra u wejścia do pochwy. tuz przy wejsciu na wargach sromowych mniejszych? czy jest zupełnie gładka czy chropwata jak na języku? to bardzo wazne boję się ze z moją jest coś nie tak:(

Gość witka **
Gładka z tego co wiem :)

Gość ona ma razjcee
gładziutka .

Gość troszkę gładziutka...
troszkę chropowata

Gość aneczkaaaa 17
ja tez tak myślalam a jednak się myliłam wiec możesz sprawdzić?:) zalożyłam już taki temat ale chyba żle go zatutułaowałam i chyba wszyscy myśleli ze jestem jdną z tych co chce by jej w jakiś link kilkac bo nikt mi nie odpowiedział:( a to dla mnie wazne....

Gość aneczkaaaa 17
zaraz przy wejści do pochwy macie zupełnie gładka? to dolina:( ja mam chropowatą...dziwną...chyba coś złapałam:(

Gość troszkę gładziutka...
Przy samym wejściu jest gładziutka, więc faktycznie chyba coś złapałaś:O

Gość takatakatata
a może masz prusaki? wpisz w google i poczytaj troche na ich temat

Gość aneczkaaaa 17
wolę nie bo jak coś wpisuje w google i czytam to poxniej zawsze myślę że mam coś groxnego. moja mama mowi że mam grzybiczną infekcję pewnie. dolina. a wogole mnie nie swędzi tylko ta taka dziwna skóra mnie niepokoi:(

Gość kurcze wiesz co...
ja ostatnio u siebie wyczułam też chropowatą powierzchnię w tym miejscu i też mnie to zdziwiło. Wcześniej raczej nie miałam czegoś takiego. Wiem też że ostatnio się zorientowałam, że mam nawrót grzybicy i zaczynam łaczyć ze sobą te dwie rzeczy. Myślę że wszelkie wątpliwości rozwieje wizyta u ginekologa. A czy ty wcześniej wyczuwałaś inną skórę niż teraz ?

Gość aneczkaaaa 17
no własnie wczesniej chyba była normalna a teraz to zdecydowanie nie wyglada za dobrze. takie popękane, nie wiem pęcherzyki czy taka skóra dziwna. to chyba grzybica u mnie tez, bo mam do tego serowate upławy:o

Gość aneczkaaaa 17
no własnie wczesniej chyba była normalna a teraz to zdecydowanie nie wyglada za dobrze. takie popękane, nie wiem pęcherzyki czy taka skóra dziwna. to chyba grzybica u mnie tez, bo mam do tego serowate upławy:o

Gość mała megi
ja też mam gładziutką. Wiesz, aneczko, myślę, że mogą to byc jakieś zmiany chorobowe (np. grzybica).Faktycznie lekarz jest tutaj dobrym rozwiązaniem. Czasami jednak jest tak, że mamy cos zupełnie innego niż pozostali, bo po prostu taka nasza uroda :)

Gość aneczkaaaa 17
kurcze dziewczyn poradxcie co się dzieje. mama kupiła mi wczoraj dopochwowe tabletki takie przeciwzapalne. włozylam jedną sobie na noc i jak tylko się ruszyłam i troche tej rozpuszczonej tabletki się wydostawało - szczypało srasznie tak przez chwlę. dzis rano jest juz dobrze ale wczoraj się denerwowałam. to chyba nie powinno szczypać. bo mnie piekło tylko kiedy widocznie dostawało się właśnie do tej zmienionej skóry.... martwię się jednak patrzyłam na to i to nie wyglada źle. podejrzewam że niejeden lekarz mogłby przegapić....a jednak jest inne niż zwykle:(

Gość nie prusaki tylko prosaki
jak już coś

Gość podnoszeeee
czy te prosaki moga byc zwiazane z grzybicą? mam prosaki a grzybica czasem wraca

Gość chropowate tez mam
skąd to się bierze??/

Gość trililili
ja też tak mam :) przy wejściu do pochwy skóra na wargach mniejszych jest chropowata takjakby pościerana na tarce... Też mnie to przeraziło i popędziłam do lekarza a Pani Gin powiedziała mi, że kiedy kobiety odbywa tsosunki to penis ociera się o wargi sromowe mniejsze i je jakby mechaci a więc z tąd te chropowate powierzchnie :) jak to określiła na początku skóra jest tam gładka a z czasem się zmienia cóż coś za coś hehe albo seks albo gładka skórka ;-p

Gość gość
3KvpGG25nXW2caWoQFS3TIpA