Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie trochę głupie.....

mojemu facetowi brzydko pachnie penis

Polecane posty

Gość w momencie
kiedy facet łapie infekcje nie ma żadnych objawów, nic go nie swędzi a czasami nawet nic nie czuć dziewczyna pisze, że łapie różne syfy ciągle. Ciekawa jestem czy facet też był poddawany leczeniu?

Gość qweertt
nie wiem mojemu nie smierdzi nigdy chociaz gdy jestesmy gdzies u kogos na imprezie tam nocujemy w nocy dochodzi do czegos wiecej to oczywiscie jest tam jakis zapach ...zapach moczu a to chyba normalne... nie wiem po co panikujecie ...oczywiscie nie uprawiamy wtedy seksu oralnego

Gość szczera*
widze ze nie ja tu tylko mam tu problem...tylko ze ja nie pisałam tylko mu to powiedziałam i on na to wpłynął powaznie poszliśmy do lekarza i lekarz stwierdził ze to nie jest zadna choroba tylko chłopacy maja taki okres dojrzewania tylko ze w starzym wieku he zaczełam sie smiac i powiedział ze sa na to sposoby aby isc do apteki i poprosic o płyn do higieny intymnej dla mezczyzn POMOGŁO!!!serio

Gość Marton
powiem tak, ze mam to samo..ale od jakiegos czasu i akurat uzywam zelu do kompieli a nie mydla i nic nie pomaga..dopiero co, na angielsko jezycznym forum wyczytalem ze to moze sie pojawiac jesli ktos je ostre rzeczy..no i tu by sie zgadzalo, bo ja nic innego nie jem:/ tylko to bedzie duzy problem, bo jak sprawdzic czy to od tego, jesli w domu nie mam nic innego do jedzenia ?? hehe no ale zobaczymy. a i no to nie sam penis smierdzi tylko genitalia, moze nawet tez pachwiny..nie jestem w stanie dokladnie tego sprawdzic :)

Gość Marton
Wiem!!!!!!!!!!! u mnie to smierdzi straszliwie mocz, a to moze byc od diety! narazie jak oddaje mocz, robie to po uprzednim sciagnieciu nablonka. a po oddaniu moczu dodatkowo wycieram papierem..no i jak narazie jest ok. mocz nie przedostaje sie na gacie, a co za tym idzie zapachy tez sie nie przenosza!

Gość bbq
U mnie pojawia się to tylko pod koniec przeziębienia. I wydaje mi się, że jest to związane z infekcją dróg moczowych. Znalazłem coś na ten temat na necie i najczęściej sugerują lekarza i antybiotyki. Więc powodem zapachu mogą być bakterie w układzie moczowym.

A ja już pozbyłem się tego przykrego zapachu ryby!!!! po miesiącu walki u mnie pomogła 2 godzinna kompiel z podciągniętą skórą i lałem na niego żel Dave men care wiem że może sposób trochę prymitywny ale zadziałał wczoraj z rana zażyłem tej kompieli a dzisiaj jest następny poranek i smrodu nie czuć hehe uważajcie panowie gdzie zapuszczacie mrówkojady nie wszystko złoto co się świeci pozdrawiam

mi to wygląda na infekcję, posmaruj provag żelem lub clotrimazolum - skoro kobietom pomaga, to mężczyznom też

Gość doctor-fakir
to ze masz infekcje nie znaczy ze twoj partner jech chory . stosujac tabletki antykopcencujne nie masz owulacji i twoja pochwa jest narazona na podraznienia i infekcje. a nie mily zapach z czlonka moze byc spowodowany dlugim napletkiem co jest nie chigieniczne . pod napletkiem mowiac w skrocie bakterie maja bal murzynow.

Na te wszystkie dolegliwości macie już Deumavan. Najlepiej go stosować wraz z normalnym leczeniem, do codziennej higieny lub profilaktycznie. Codzienne stosowanie powoduje, że skóra okolic intymnych jest zdrowa a jeśli jest zdrowa to jest naturalną ochroną dla różnych chorób. Można to stosować naprzemiennie z innymi maściami a po wyleczeniu profilaktycznie. Skóra będzie gładka, ładna i pachnąca :) Informacje znajdziecie w Internecie co, jak i na co.

Gość gość
dziewczyny ja mam doswiadczenie zyciowe i same myjcie pecnisy swoim facetom, pod skora tworzy im sie smierdzacy nalot, ktory trzeba usunac, najl[peij pod prysznicem a nie pod kranem, trzeba to wyplukac, namydlic porzadnie po odsunieciu tej skory i po tym bedzie pachnacy i apetyczny a facet sam nie umie myc penisa, same sprawdzajcie bo widze ze nie wiecie z jakim penisem idziecie do lozka i co pozwalacie sobie wkladac, uwazajcie na swoje zdrowiei pamietajcie ze choroby macie od facetow

Gość gość
U mnie tez jest ten problem. Maz pomimo, ze kapie sie codziennie niezbyt milo tam pachnie. I to nie tylko pen.is ale i pachwiny i okolice...Podejrzewam, ze u niego to wlasnie dieta, i nie ma sie co oszukiwac, problem z waga. Otyli ludzie bardziej sie poca...Jezeli szykuje nam sie seksik idziemy sie umyc ;) Bez sensu sie poswiecac bo mozna sobie seks obrzydzic ;)

Gość gość
trzeba dbac o czystosc ,mycie i jeszcze raz mycie a jak smierdzi mimo mycia to do lekarza

Gość cocacolaitofik
Ja nie mam problemu śmierdzącego prącia. Mój mąż jest czyściutki i zadbany, zdejmuje skórke i myje dokładnie jak trzrba. Nie mogę się oprzeć nie skosztować jego penisa, codziennie na wieczór muszę go wycalować, jak patrze na jego lśniącą główke to aż wlosy mi się jeżą na głowie. Jest cudowny :-)

Gość gość
Jak facet ma gąszcz wokół penisa to tak śmierdzi. Zauważ, że jakbyś się pod pachą nie ogoliła to też by bardziej śmierdziało. Ja nie dotknęłabym ani zarośniętych, ani grubych mężczyzn, bo zwykle śmierdzą.

Gość gość
Jakie k***a świntuchy zeby pena brać do mordy lizać to i jeszcze wąchać co z wami ludzie wasi faceci mają z głowami coś nie tak leczcie się ludzie bo to poważna sprawa

Gość gość
Jak wybieracie sobie śmierdzieli to do kogo ta pretensja

Gość Starzec biznesmen

Mam ponad 83 lata i od bierzmowania się nie myłem. Jest jaka licealistka chętna na grzybobranie? Oprócz tęgiego smrodu zapewniam sowite wynagrodzenie. Tydzień grzmocenia 10 tysi.