Maggie2006 0 Napisano Sierpień 25, 2006 Ginekolog przepisała mi Harmonet i jak każde tabletki powinnam zacząć je brać od pierwszego dnia miesiączki. Jednak jeśli dziś mam już zabarwioną na różowo wydzielinę i jestem pewna, że zaraz zacznie się miesiaczka- to czy powinnam pigółkę wziąść już dziś??? Błagam Was- doradźcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość corinne Napisano Sierpień 26, 2006 wez jak sie zacznie wlasciwy okres a nie plamienie, jak plamisz to po wzieciu moze ci sie miesiaczka wstrzymac calkiem, zaczekaj na porzadne krwawienie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 26, 2006 tabletek mozesz wziac najpozniej 12 godzin od poczatku okresu takze jak sie pojawi dzis w nocy najprawdopodobniej to wez ja sobie o 5-6 wieczor i bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 26, 2006 oczywiscie jutro wieczor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja biorę mercilon Napisano Sierpień 26, 2006 i w ulotce jest wyraźnie napisane, że pierwszą tabletkę można też wziąć między pierwszym, a czwartym (albo piątym - nie pamiętam) dniem cyklu, tyle, że wtedy przez pierwszych 7 dni należy stosować dodatkowe zabezpieczenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja biorę mercilon Napisano Sierpień 26, 2006 sorry - między drugim, a czwartym oczywiście miało być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach