Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizu

nastolatki//trądzik=jakie preparaty najskuteczniejsze?

Polecane posty

Gość Elizu

hey wam :) mam trądzik już nie taki duży ale jeszcze mam, czy któraś z was może zna jakieś bardzo skuteczne żele aalbo kreemy? Nie pomagaja mi żele bardziej skuteczne na moja twarz sa kremy :D

Gość hajnalka
Acnefan - krem z apteki. Poszperaj w wyszukiwarce, jest bardzo duo poytywnych opinii. Ja tez sie do nich przychylam.

Gość polecam_Ci
brevoxyl. krem ok 20 zl w aptece

Gość nic nie jest najskuteczniejsze
ale warto: 1. odstawic kosmetyki typu fluid, puder, roz itd. 2. nawilzanie skory - krem pichtowy 3. leczenie olejkami - herbaciany, pichtowy 4. picie bratka, pokrzywy 5. maseczki z glinki zielonej firmy Argiletz

Gość wasija
gdyby było cos takiego to nie byłoby tu tylu tego rodzaju topików, to leczenie nie trwałoby lata i to z pomoca dermatologa. Moge tylko powiedziec, zeby przestrzegac do przesady higieny, myc czesto rece i nie dotykac nimi w ciągu dnia twarzy. Absolutnie nic nie wyciskac.

Gość majkaaaa
W aptece jest spirytus kosmetyczny z wyciągiem z aloesu i działa przeciw bakteryjnie. Kosztuje ok. 3zł/100ml Polecam mi troche pomógł. :)

Gość boniderm
to takie mydło ziołowe

Gość boniderm
tak. i w ogole nie dotykac twarzy! jedynie (to oczywiste) przy myciu, kremowaniu i malowaniu. dobra jest tez masc aknemycin.

Gość emmmmmi
nie odstawiaj podkladu itp bo to wcale sie do tego nie przyczynia czytalam o tym gdzies ze to wcale nie w tym rzecz.....poza tym uzywaj duzo proudktow z aloesu,drzewa herb.

Gość sprawa sie rypła
mi pomógł duac nie do końca ale jednak po odstawieniu pryszcze powróciły choc w mniejszym stopniu tera mi derma wypisała skinoren

Gość boniderm
mi to mydlo ziolowe naprawde pomoglo. i juz ze 3 lata nie mam syfow, a mialam straszne! no i nie dotykalam twarzy i tej masci aknemycin uzywalam. a puder tez mozna, a nawet trzeba zeby ludziom nie musialo pokazywac sie z pryszczami. ja mialam takie pryszcze, ze ciagle w domu zdolowana siedzialam.