Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiKKKKKK

Uczulenie na plemniki???

Polecane posty

Gość AsiKKKKKK

Mam problem.. wczesniej to bagatelizowałam.. ale zastanawia mnie to .. współżyje z moim narzeczonym juz bardzo długo, biore tabletki anty.. a przedtem miałam uczylenie/pieczenie od prezerwatyw i globulek.. myslałam że to minie. Jest mi naprawde dobrze ale po skonczeniu we mnie ostatnimi razy strasznie mnie piecze..ide do łazienki podmywam i jest juz dobrze.. czy to mozliwe ze mam alergiie ??czy odnowiła sie nadżerka?? po zamrozeniu nadżerki nie miałam tych problemow. czy któraś z was tak miała?? mam wizyte u ginekologa ale dopiero za miesiac i wtedy sie jej zapytam.. ale jak narazie sie martwie..

Gość wyglada to na grzybice

Gość AsiKKKKKK
nie właśnie nie mam sucho ani grzybicy

Gość to ch*** wie co tam masz
bo uczulenia napewno nie !!!!!

Gość AsiKKKKKK
A skad Wiesz co??? jak nie wiesz to sie nie udzielaj!! ja pytałam sie czy ktos tak miał!!

Gość Nie NIKT nie mial NIGDY
uczulenia na plemnik, jezu babo wez sie do ksiazek a nnie do seksu !!!! Bylabys jakims cholernym mutantem chyba majac uczulenie na plemnik, albo twoju facet nim jest !!!!

Gość AsiKKKKKK
Popierdolona jestes Chyba Wez Idz w pizdu!! Nie mutantem nie jestem.. PYtałam czy to tez moze Byc od Nadżerki!! Studia mam skonczone Wiec Sie nie dopierd... oki??

Gość heeeyag
no własnie widać jakie te studia masz skończone skoro masz taką wiedzę i odnosisz sie tak do ludzi. nie ma takiego terminu "uczulenie na plemniki" poprostu masz stan zapalny i dlatego czujesz pieczenie po stosunku, idz dziewczyno do lekarza niech cię zbada, mozesz też kupić w aptece bez recepty tamtum rosa - płyn ginekologiczny który łagodzi stany zapalne, ale najlepiej idz do gina bo to należy do końca wyleczyć - jak nie ciągle będzie wracać.

Gość AsiKKKKKK
Zostałam zaatakowana.. Człowiek jest omylny.. słyszałam juz o takiej alergii.. ok juz sie nie pytam ,, chyba wczesniej pojde do lekarza

Gość szczerze mowiac
ja tez czytalam... nie wiem czy to prawda, ale czytalam...

Gość to wcale nie jest bzdura
możesz , być uczulona na składniki spermy Skontaktuj się z lekarzem i nie zwracaj uwagi na piszących tutaj oszołomów :)

wejdź w Google i wpisz -uczulenie na spermę . Zobaczysz

Gość AsiKKKKKK
Dzieki chociaz 1 porzadna.. dzieki jeszcze raz

Gość AsiKKKKKK
dzieki.. i własnie znalazłam taki termin jak alergie na plemniki! łyso powinno byc teraz tej osobie :P

Gość AsiKKKKKK
tzn sperme czy jak kto woli :P

nie martw się , czasami można tu jeszcze trafić na człowieka :) POwodzenia w leczeniu :)

Gość lol...
zdarzają się przypadki uczuleń na np. ślinę partnera, czemu więc na spermę nie?? ale nie wiem, czy możesz z tym iść do alergologa... pobrałby pewnie spermę twojego chłopaka i sprawdził, jak na nią reagujesz :D