Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze tu

dla maniakow potworkow

Polecane posty

Gość moze tu

Jakies 4 lat temu ogladalam w TV, a teraz za cholere nie moge znalezc. Pamietam, ze tytul polski to "Potwor" ale pewnie zle to przetlumaczyli, bo w filmwebie przejrzalam wszystkie potworki i nie znalazlam tego co mnie interesowal Chodzilo tam mniej wiecej o to, ze robili eksperymenty genetyczne i badania wymknely sie spod kontroli. Powstal zmutowany potwor. Na poczatku (w 1 czesci) potwor mial postac rekina, a potem (w 2 czesci) gdy wyszedl z wody zmutowal sie tak, by mogl zabijac na ladzie. Zginal nastepujaco: potwor zostal wprowadzony na przynete do komory cisnieniowej (niestety przyneta nie przezyla) i podkrecili na wysokie cisnienie. A potem gosc wybil szybe i potworek sie rozprysnal. Bylabym bardzo wdzieczna za podanie tytulu oryginalnego (ewentualnie innego tlumaczenia) albo linka do filmwebu z tym filmem najlepiej

Gość niezwykle gleboki film

Gość anonimowy alkoholik
teraz trzeba czytac tylko madre ksiazki i glebokie filmy ogladac i oczywiscie chwalic sie tym w "towarzystwie" - :O az mi sie zwracac zachcialo :O

Gość anonimowy alkoholik
ciiiii, nie publicznie takie wyznania :D

Gość anonimowy alkoholik
no w sumie tak, to znaczy wszyscy wejda ale nikt sie nie przyzna w obawie przed bojkotem towarzsykim :D

Ja ze swojej strony moge zapewnic pelna dyskrecje... A po uzyskaniu info dam topik do smietnika ;) Wiec nikt sie nie dowie :D (o ile wczesniej mi go nie skasuja ;) )

Gość .anonimowy alkoholik.
zesz w morde jakas *$$#$^%^% zahaslowala mi nicka, naszczescie lubie zmieniaac nicki

Gość nie sadze by chodzilo o
ogladanie czy czytanie samych "wielkopomnych" dziel. bo ja np. nienawidze Pana tadeusza czy calej trylogii sienkiewicza :O ale po przeczytaniu takiego streszczenia wyglada to na zwykla strate czasu, ze szmir polecam juz Brain Death w oryginale, przynajmniej usmiac sie mozna :P

Gość .anonimowy alkoholik.
tak tak najlepiej w oryginale :O brain dead

Gość dzieki anonimowy
nie ma to jak czepianie sie zlowek, jeszcze cos napisac bys polepszyl swoje ego ? film ogladalam w wieku 12 lat czyli szmaaaat czasu temu :O

o martwice mozgu chodzi...?? Znam pod innym angielskim tytulem. Akurat tego filmu nie lubie (choc to ponoc klasyka gatunku). Nie lubie parodii horrorow. Mnie wslasnie ta szmira interesuje teraz. Jestem gotowa przyznac, ze jest to kicz nad kicze i szmira jakich malo, nie warta ogladania... ale teraz juz mi podajcie ten tytul :) anonimowy---> To zahasluj sobie szybciutko :)

Gość k t o pyta nie bladzi

Gość .anonimowy alkohlik.
nie lubie podawac hasla za kazdym razem jak cos pisze na forum martwica mozgu to jak dla mnie rewelacha tylko to w oryginale mnie rozwalilo :O