Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flubber

boli mnie stopa

Polecane posty

Gość Flubber

Cześć. 2 tygodnie temu jak brałam prysznic, spadła mi słuchawka od prysznica na nogę, na środek stopy. Od tamtej pory wciżą mnie boli stopa, mam problem z postawieniem jej na podłodze i trochę z chodzeniem.2 dnia po tym wypadku w ogóle prawie nie mogłam chodzić, ani dotykac stopy. Teraz mogę dotknąć i wykręcać palucha ale mam problemy z opieraniem się na tej nodze i z wstawaniem z łóżka, tak wciąż mnie boli...Może ktoś z Was miał już taki przypadek?I jak to się zakończyło? Obawiam się , że mam stłuczoną stopę (ale nie było opuchlizny, czy siniaka), ale po takim czasie chyba powinno mi już przejść? A może wybrać się do ortopedy? No naprawdę głupia sprawa i problem może banalny, ale troszkę dokuczliwy... Pozdrawiam

Gość to może być stłuczenie stopy
nawet jak ie bylo siniaka czyopuchliczny:-oTo moglo być jakieś stluczenie wewnetrzne i dlatego nie byl siniaków,wybierz się do lekarza,moze przepisze jakieś specjalistyczne maści,zaniedbane eczenie stłuczenia moze spwodowac bole stopy w przysżlosci,lepiej doleczyc to do konca i miec spokoj:-) Pozdarwiam🖐️

Gość Flubber
dzięki za odpowiedź i radę, po weekendzie pójdę do lekarza i coś się powinno wyjaśnić:)

Gość Flubber
myślałam, że nie będzie to nic poważnego, no wiecie, taka tam słuchwka, ale przyznaję , że się myliłam:)))