Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria22

Co sądzicie o serii Planet Spa Avonu?

Polecane posty

Napiszcie swoje opinie oraz wpisujcie najlepsze waszym zdanie produkty tej serii. Jakie macie po nich efekty?

ja mam maseczke blotna, powiem ze jest bardzo przecietna. mam tez zel do mycia twarzy algowy, fajny i lubie go, a takze maseczke z biala herbata (porazka, peel off, ja takich nie lubie) i zel do mycia twarzy z biala herbata

Gość a ja mam peeling
wlasnie z bialej herbaty do twarzy i dla mnie super - swietnie wygładza twarz, likwiduje jakies male krostki. uzywam go rzadko bo ogolnie cere bez zarzutu, ale juz po 1 uzyciu odczułam efekty.

Gość RumianekPachnacy
ja mam maseczxke blotna i tez wg mnie jest bardzo dobra, wygladza dobrze dziala na zaskorniki, niesety nie likwiduje ich ale bardzo rozjasnia

wypróbowałam ostatnio płatki pod oczy Wody Mineralne Islandii - powodują uczucie chłodu wokół oczu (przyjemnego) i oczy są jakby wypoczęte, próbowałam z tej serii też żel - fajnie masuje (dzięki drobinkom) i ekstra wygładza skórę. Bardzo lubie maseczke błotną i z białej herbaty mniej tą rozgrzewającą i z oliwką.🖐️

NIO JA MAM CAŁĄ TE SERIE I MUSZE PRZZNAC ZE JEST SUPER,MOJA MAMA JAKA ZADOWOLONA,MI OSOBIŚCIE NAJBARDZIEJ PODOBA SIE TEN DUZY KREM,ON JEST MEGGA JAK DLA MNIE

Gość buziaczka
Ja uwielbiam morski napój do ciała,wspaniały.

Gość no comentt
Mam uczulenie na produkty AVONu

Gość spa
jest ok - maseczka błotna 3xtak

Gość noe
mam zespa duzo rzeczy i wam powiemze wprzeciwienstwie do innych kos.avonu seria ta jak dla mniesuuuuper

Gość Lukrecjamilosc.pl
ja mam olejek do wloskow ten z serii spa, nie wiem z czym on dokladnie jest, ale swietny, mam tez scrub z brazowym cukrem do ciala, pieknie pachnie i jest swietny, wydajny!!!

Gość elaele
pomóżcie: czy można stosować kosmetyki avon planet spa do młodej cery? ktoś próbował..? dodam, że mam 16 lat piszcie!

Gość gabatant
Mówi wam coś Hildegard Braukmann? Używam ich po spa, a kosmetyki kupiłam u nich w salonie, to był peeling, dalej realizowałam go już sama w domu, ale rzeczywiście udało się oczyścić skórę, jest ładniejsza, milsza w dotyku i tak być powinno.

Gość ania marycka
Prawdziwe kosmetyki pod spa są dostępne tylko dla salonów, a nie w detalu. Hildegard Braukmann ma te same produkty, tzn. ich odpowiedniki, ale też nie dla każdego kosmetyku. Inaczej po co tak na prawdę chodzić do tego spa? ;-)

Gość amberos
Czy peelingi HB te ze sklepu są takie same jak te, używane podczas zabiegów? Ogólnie które kosmetyki to dokładnie te same produkty?

Gość gość
Planet Spa z Avonu-Spa tylko z nazwy,zresztą wszystkie kosmetyki z avonu są naszpikowane parabenami,sls,pierwsze miejsca w składzie produktów zajmuje woda i alkohol denat. dalej gliceryna,parafina i cały chemiczny syf,czytajcie składy kremów,peelingow,maseczek,olejków do ciała......co do Avon-może kosmetyki za nieduże pieniądze ale jakość pozostawia duuuuuuuuuuuuuużo do życzenia