Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bombonierka

Olejek marchewkowy Diaderma

Polecane posty

Gość Bombonierka

Jestem po wakacjach, ale nie chcę chodzić do solarium, aby utrzymać opaleniznę. Wyczytałam w internecie i w Swiecie Kobiety o olejku marchewkowym. Kosztuje ok 30 zł. Nie chciałabym wyrzucic pieniedzy w błoto. Może któraś z was go uzywała?

Gość wodna lilija
Ja uzywam regularnie. To juz moja trzecia buteleczka. Olejek jest super - rzeczywiscie nadaje ladny koloryt, nawilza, regeneruje i slicznie pachnie. Poglebia odcien opalenizny, skora po nim jest swieza i lsniaca. Niestety ma tez swoje wady - jest malo wydajny (chyba ze nakladasz na wilgotna skore, jak powinno sie robic, ale ja zawsze nakladam na sucha). Poza tym brudzi bielizne i ubrania (moze to przez to, ze nigdy nie czekam az sie do konca wchlonie, ale biale ciuchy mam zalatwione). Mimo to polecam - jest przede wszystkim naturalny, bez zadnych szkodliwych skladnikow.

Gość Bombonierka
Dzięki za odp. Tak myślałam, że może brudzić ubrania. Zastanawiam sie tez nad zazywaniem Beta-Karotenu w kapsułkach.....

Podnoszę temat, bom zainteresoana jego działeniem. Czy używany zimą, na bladą twarz poprawi jej koloryt? Chciałabym poczytać więcej opinii osób, które go używały. 🌻

Gość Doda 23
i co jest ktoś kto go uzywa?

Gość i ja... i ja...
działa to?

Gość no rzeczywiscie wydaje sie
maly :D ,ale jest napisane,ze jest do twarzy i dekoldu, szyji a nie calego ciala. Oczywiscie pewnie nic sie nie stanie jak sie cale posmarujemy,ale trzeba wtedy wlasnie wydac wiecej kasy. Moze ktos jeszce go uzywal? hce go wlasnie kupic, czy on sie rownomiernie rozprowadza? czy nie jest to przypadkiem efekt podobny do samoopalacza? (zacieki, smugi itp )

Gość no rzeczywiscie wydaje sie
aha i jak czesto sie go stosuje? codziennie?

dla mnie ten olejek jest OK. Skóra ładnie wygładzona (mam cerę mieszaną) koloryt w cieplejszym odcieniu. Nie zauważyłam by stopniowo przyciemniał skórę, raczej jest to doraźny specyfik. Godny polecenia :)

Gość gość
podnoszę ......

Gość magda kalcek
Dobry jest choćby olejek karotenowy mocno koloryzujący Hb - tutaj koloryzacja jest intensywna, ale faktycznie w dalszym ciągu wygląda to naturalnie. Miałam do czynienia z wieloma produktami i niestety w większości przypadków ta opalenizna nie wyglądała naturalnie.

Gość hergenes
Olejek karotenowy HB - wiem jak duża była u mnie widoczna zmiana, bo rzeczywiście skóra zaczęła wyglądać o wiele lepiej, ładniej, zdrowiej - mocna odmiana. Nie wiem jak będzie dalej, ale u mnie ten efekt był zadowalająco pozytywny.

Gość gość
Olejek Karotenowy Mocno Koloryzujący HB daje bardzo fajny i naturalnie wyglądający efekt, a przynajmniej tak to wyglądało u mnie. Opalenizna wyglądająca naturalnie, a nie brzydka i sztuczna - nie wszystkie kosmetyki dają taki efekt.

Gość gość
Olejek Karotenowy Mocno Koloryzujący Hildegard Braukmann - super dla utymrzania naturalnie wygl,adającej opalenizny, ogólnie kawał solidnego kosmetyku - zapach pomarańczy, rzeczywiście pielęgnuje skórę i fajnie na nią wpływa. Z mojej strony - zdecydowanie polecam.

Gość gość
Moje drogie ponoć we wczesnej ciąży nie mozna pic naparów z szałwii lekarskiej ponieważ ma działania wczesnoporonne, chciałam zastosować olejek w ciąży jako alternatywa na chemiczny skład samoopalaczy - ale widzę, że ma w składzie wyciąg z szałwii lekarskiej. Czy ma ktoś wiedzę w tym temacie ? Pozdrawiam

Mi bardziej podchodzi olejek https://www.ichemia.pl/298,olej-marchewkowy-100ml-bio-line.html od Bio Line no ale kazda moze miec inaczej przeciez o gustach sie nie dyskutuje prawda :P