Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Róża Herbaciana

Eris SKIN MOOD - dobre??

Polecane posty

to jest nowa seria dla kobiet po 25 roku zycia.rozpoznaje nastrój skóry w zaelżności od etapu cyklu miesięcznego. to prawda????? czytałam recenzje na stronie,ale wolę opinie od kobiet,które je już zastosowały w domu. pytam,bo chcę spróbowac,ale nie wiem czy warto,bo są drogie i nie chcę wyrzucić kasy w błoto.

Gość podobno lipa

Gość podobno lipa
Czytalam opinie na forum uroda na gazeta.pl Zreszta sama poszukaj. Dziewczyny pisaly, ze to tylko chwyt reklamowy.

dzięki. bo mam problem,mam 25 lat,a skóra tak się przetłuszcza,jak nastolatce.brałam diane 35,ale przestałam ponad rok temu.efekt był naprawdę dobry,nie powiem.ale nie chcę uż brać hormonów (plany rodzinne i inne powody). serie matujące są dle mnie za słabe,a jednoczesnie podrażniają policzki...zaskorników pełno.. przed okresem syfy nawet!!!!!!!!!

Gość podobno lipa
Ja mam tyle samo lat i podobne problemy. Napisze ci mi pomoglo: krem barwa siarkowa moc - super matuje krem dax cosmetics dotleniajaco matujacy - jeszcze jepiej matuje acnefan - na syfy maslo shea - na noc moze cos Cie zainspiruje

Uzywam od jakiś dwoch tygodni całej serii. Zel tak sobie oczyszcza twarz stosowałam już lepsze, tonik jest bardzo przyjemny nie tylko pod względem zapachu ale i działania ładnie odświeza i oczyszcza twarz, krem jak dla mnie to porażka nie dość że nie matowi i nie redukuje wytwarzania sebum to po jego nałożeniu moja skóra jeszcze bardziej sie przetłuszcza, z całego zestawu najbardziej odpowiada mi serum chociaż na noc muszę nakładać jeszcze jakis kremik nawilżajacy krem pod oczy jak dla mnie jest dobry ,nie uczula i ładnie odswieża skorę pod oczami Kupiłam kosmetyki w sephorze(krem +serum)i dostałam kosmetyczkę z mini produktami gratis.Skusiłam się po przeczytaniu artykułów w prasie kobiecej na temat tej serii,niestety nie spełniły moich oczekiwań chodziło mi właśnie o zapobieganie niemiłym niespodziankom przed okresem,ale jak bylo przed stosowaniem tych preparatów tak jest i po zastosowaniu. Jeżeli chcesz sama przetestowac krem ,serum i kremik pod oczy to napisz do erisa powinni przysłać próbki.