Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marusia88

A ja Wam powiem, czemu teraz tak ciężko o dziewicę i małolaty sie źle prowadzą.

Polecane posty

Mam 18 lat. Kiedy byłam młoda i głupia, mialam te 13-14 lat, jak wiekszość moich rówieśniczek czytałam różne gazety typu brawo, dziewczyna itp. I nie chce powiedzieć, że tam piszą: musisz zacząć wcześnie uprawiać seks, albo inne takie. Nie. To chodzi o to, że pisali tam o seksie jak o czyms normalnym, drukowali różnego rodzaju porady... Tyle, że wg mnie 15 lat to za wcześnie na seks. ale wtedy tak nie uważałam. Mozecie mnie zlinczować, że była głupia, ale naprawde byłam wyprana, hehe. Dopiero pare lat temu zrozumiałam pojęcie wartości kobiety itp. Ale przejdźmy do sedna. Ja naprawde myślałam ,ze być dziewicą to jakiś obciach społeczny. myslałam wtedy, co to bedzie, jesli nie uda mi sie wcześnie stracić dziewictwa i w koncu, jak bede np. na studiach, i sie uda, to zostane wysmiana i poniżona. Po prostu takie miałam przkeonanie i takie ma wiele młodych dziewcząt! Że wszyscy to robią, i kto tego nie robi ten jest gorszy. Owszem, tylko głupek sugeruje sie zdaniem wiekssości,ale nie próbujcie tego tłumaczyć 14-latce. Tak właśnie uważam.

Gość khuj
panuje taki poglad ,ze dziewictwo traci sie nie wczesniej niz przed 20..

No ja nie wiem, ale gazety młodziezowe lansują pogląd, że 16 letnia dziewica to obciach.... A dziewictwo powinno stracić się z kimś, kogo sie kocha, z kim wiąże sie swoją przyszłość, a nie z byle kim, byle gdzie i byle jak, żeby być fajnym i zajebistym.

Gość khuj
Dla mnie 18 lat to za wczesnie na seks..

Gość nbver
a ja mam 23 lata i jestem prawiczkiem

Gość bo to sie zwykle tak zaczyna..
Marusia bardzo madrze napisała.

Gość dziewica -prawdziwa 19l.
zgadzam sie z autorka-madra dziewczyna

Gość -KoTeK-
A ja mam 16 lat i nie jestem dziewica:P i sie nie wstydze ze to zrobilam. Poprstu bylam z chlopakiem jush rok kiedy sie na to zdecydowalismy. Dokladnie to bylo w lutym tego roku. Do teraz jestemy razem. Niczego nie zaluje. I nie podjelam tej decyzji pod presja otoczenia tylko to byla nasza prywatna sprawa. Pzdr

Gość Marusia - mądrusia
Nie czytałem mądrzejszej wypowiedzi na tym forum. Oby dotarła do wielu. cmok-cmok - Marusia :)

Gość nie podam pseudo
to prawda, tak mi strasznie wstyd ze zrobilam to bedac praktycznie mala dziewczynka, ile bym dala zeby sie wszystko odwrocilo :( ale juz za pozno

Gość Ojciec - -KoTeK-
Łeb ci urwę - mała dziwko!!!

Jejku, nie spodziewałam sie takich pochwal :D A ta dziewczyna o nicku Kotek, co ma 16 lat... Nie wiem czemu, ale to pisanie \"jush\" wydaje mi sie oznaka niedojrzałości, dalsze wnioski wyciągnij sama.

Gość -KoTeK-
haha :D ale ja niczego nie zaluje:D ja lubie sex:D i nawet jak bylam dziewica to mialam do tego pociag:D hyHy;D

Gość -KoTeK-
jush = już... poprsu lubie tak pisać.. :P

Gość nie podam pseudo
no wlasnie Kotek, dlatego ze masz wlasnie te 16 lat

Gość Esselle
Popieram. Ja dziewictwo stracilam dopiero w wieku 21 lat. Ale przez presje otoczenia i gazety typu brawo bylam strasznie sfrustrowana w wieku 18 lat, ze chyba juz do konca zycia bede dziewica. Nie zrobilam tego wczesniej tylko dlatego ze nie spotkalam odpowiedniego chlopaka, bo zawsze to byli skurwiele. A tego jedynego spotkalam dopiero w majac 21 lat i bzyknelismy sie po miesiacu bycia razem. Jestesmy para do dzis dzien czyli prawie 5 lat i planujemy wspolna przyszlosc. Z perspektywy czasu ciesze sie ze bylam dziewica tak dlugo. A co do dzisiejszych czasow, to nie jest wazne czy dziewczyna jest dziewica, tylko czy umie przezywac orgazm, a takze co potrafi w lozku. oczywiscie im wiecej, tym lepiej. Niestety!

Gość Matka - -KoTeK-
Ojciec ci łeb urwie. Ty mała dziwko!!

Gość Do Essele
chrzanisz:O Pewnie, że jest ważne czy jest dziewicą!!!!!!!! Doświadczenia i umiejętności szybko się nabiera, a dziewictwa nic już nie wróci!!!!!!!! Idź się dalej jebać ze swoim:O

Ja miałam plan zostać dziewicą dla tego jedynego, rozumiecie. Czekanie do slubu też kiedyś mi sie podobało, ale szybko zrozumiałam, że przecież można sie nie dopasować i ogólnie, to potem moze rodzić kłótnie... Dziewictwo straciłam kilka tygodni temu... Chyba trochę wcześnie, ale naprawde wiem, że zrobilam to z odpowiednim facetem, którego kocham i z którym już będę do konca (mam nadzieje :)). Oczywiście mogłabym czekać dłuzej i nie zrobilam tego \"dla zasady\" :)

Gość Esselle
Sam lub sama chrzanisz. ja uwazam, ze dziewictwo jest wazne. powiedz tylko, ze jest wazne, tym wszystkim napalonym kolesiom, ktorzy mysla tylko o seksie. Wiekszosc moich znajomych facetow, jak sobie szukaja dziewczyny, to podstawowy warunek, to oby nie byla dziewica, bo nie chce im sie kolejny raz przerabiac namawiania na sex, na jakies eksperymenty w lozku itp

Gość Do Essele
BBBBBBBBBBBBBBBUEHEHEHEHEHE i na co tej Marusi tyle pochwał, buhhhhhhhhehehehe, puściłam się w wieku niespełna lat, a tu pochwały, buuuuuuuuehehehe.Wyszło szydło z worka i mydlenie oczu pierwszą skromnąścią! wszystkie dziewice powyżej 20 zasługują na szacunek, a takie ladacznice, będę jedynie służyć i służą, zaliczaniu:)

Te gazety nie są zbytnio wartościowe. Ale ja nie myślałam tak jak Ty, że musze stracić dziewictwo :D. Wręcz przeciwnie nawet :). Niektóre porady są dobre. Wiele dziewcząt nie ma takich relacji z rodzicami, żeby rozmawiać o tamponach, dziwnych reakcjach swojego organizmu itp. Z tego, co pamietam to w tych całych listach piszą, żeby się zastanowić zanim się coś zrobi. Ale bardziej niepokojący jest kult randkowania i traktowania spraw uczuciowych jako rozrywki. Artykuły typu: 20 sposobów na poderwanie go w parku nie są zbytnio inteligentne :D. (nie wim czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chodzi :P). Wydaje mi się, że seks to też w dużej mierze działka rodziców...

Gość Do Essele
i na szczęście tych dziewic, że tym cweolo, co sobie chcą jedynie zaliczyć, nie spieszy się do dziewic!!! Dziewice bierze się na resztę życia, zasługują na najwyższy szacunek, a nie służą dla zabawy, tym idiotom. Swoją drogą - gratuluje kumplów. A teraz mozesz isć zrobic im tą pałę:)

Gość -KoTeK-
Marusia, masz 18 lat. kochasz go:) fajnie:) ale jeszcze duzo przyszlosci przed Wami;) szczerze watpie ze bedziesz z nim na wieki :P a jak mojemu przyszlemu chlopakowi (chociaz jak narazie nie mam zamiaru rozstawac sie z moim obecnym) nie bedzie pasowalo ze nie jestem dziewica, to nie.. :/ bez laski:] PzDr dla dziewic & nie dziewic:D lecem papa:*

Ale czy ja gdzieś napisałam, że ejstem dziewicą? :o Chyba jest różnica między oddaniem sie ukochanej osobie, a byle komu i byle gdzie! Czy jeśli będziesz mial dziewczynę, i zrobisz to z nią pierwszy raz, to wtedy ona już stanie sie nieczego nie warta, bo nie dziewica?

Gość Do Essele
dokładnie tak:) A teraz już idź obiognąć. Kiedyś pojmiesz, jak na dobre odstawisz tej chłam w postaci brawo. Pocałuj mnie, czesć

Gość Esselle
Oczywiscie, ze nie popieram takiego stawiania sprawy, ze licza sie umiejetnosci w lozku, ale wiekszosc osob, zwlaszcza facetow tak podchodzi. Ktos kto sie podpisuje Do Esselle, chyba nie rozumie tego co czyta!

Poruszana jest kwestia dopasowania się w łóżku... Ale czy jeżeli osoby mocno się kochają to nie nauczą się siebie?

Gość Esselle
Do Esselle - totalny brak kultury. Jak nie umiesz sie zachowac, to nie zabieraj glosu! Totalne chamstwo.