Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifka22

chce byc bogata...

Polecane posty

Gość fifka22

co zrobic? bez propozycji dawania du....y za pieniadze!!!!

Gość 1- pracować dużo
2 -oszczędzać 3 -inwestować

Gość zmienić negatywne
przekonania na temat pieniedzy.

fifka22------>zaczac zarabiac;);)na czym??na wszystkim na czym sie da;);) p.s. nie tylko placi sie za d...d... mozna robic wiele rzeczy z ktore ktos zaplaci(uslugi) mozna cos sprzedawac(handel) mozna produkowac(produkjcja) itd.

Gość fifka22
staram sie jak moge...pracuje...nie obijam sie ...a okazuje sie ze to co zarabiam a nie ukrywam nie sa to kokosy starczaja tylko na potrzeby dzienne....

ale jesli sadzisz ze mozna zarabiac tylko da...du... to raczej nie wroze Ci sukcesu:):):):):):):):):)

Gość fifka22
seba przeczytaj najpierw to co napisalam a potem interpretuj madrze !!!

fifka22------>wiekszosc ludzi tak ma.sprobuj robic cos innego albo sie z tym pogodz.

Gość sdahfasodihf
ja tez sie tyminteresuje pracuje bardzo duzo zarabiam 1300 to mi idzie na potrzeby a co ze studiami i aparatem orto ktory chcezalozyc? nIC kuźwa. zawse musze z czegos rezygnowac. proboje oszczedzac, probowalam hazardu ale nic :( na inwestycjach sie nie znam i mam mase ksiazek przecyztanych o nnegatywnym nastawieniu do pieniedzy itd

fifka22----->pisalem w czasaie kiedy ten post sie pojawil wiec go nie mialem okazji zobaczyc.nie obrazaj sei tak;) sama napisalas co napisalas wiec mam prawo wysnuc wnioski takie a nie inne

najbardziej rozbawila mnie propozycja = oszczedzac!----->aby oszczedzac trzeba miec co,a poza tym to sie zgadzam;) ta osoba;)

Gość fifka22
kasa starcza mi na oplacenie szkoly , kursu, ciuszkow nie kupuje duzo....jestem taka ze nie potrafie wykorzystywac rodzicow! jestem dorosla wiec musze dac sobie rade sama...mnie najbardziej rozbawila inna podpowiedz....ZNAJDZ SOBIE BOGATEGO MEZA.....hahahaha

ZNAJDZ SOBIE BOGATEGO MEZA------>wydaje mi sie,ze wszystko przeczytalem a takiej odpowiedzi nie widze;) widze ze ty ciagle albo d..d.. albo bogaty maz wiec sukcesu Ci nie wroze z takim podejscie no chyba ze zastosujesz sie do tego lub tego;)

tytul tego topiku brzmi \"chce byc bogata\", wiec osoba bogata nie musi specjalnie oszczedzac by poczuc luksus a biedna musi miec z czego oszczedzac, co daje watpliwe mozliwosci by poczuc sie bogata ;)

Gość fifka22
bogaty maz...podpowiedz znajomej...owszem nie ma takie propozycji na tej stronie...ale sebus zaczepny no :)

olivia----->zgodze sei z Toba bo masz fajne imie;) tzn.nick;)

Gość do sebaa
Umiesz napisac choc jeden post bez emotikonek?

sebaa dziekuje, ale to tylko moj nick :) czyzby jakies % dzisiaj wieczorem zadzialaly, ze jestes taki prowokujacy ? ;)

umiem ale co to za roznica jak pisze.staram sie ich uzywac bo po to sa jednak myslalem zawsze z uzywam z umiarem bo \"komiksem\" nie lubie pisac:D olivia---->jakie tam % dopiero zamierzam gdzies wyjsc co nie znaczy,ze na % tak do Twojej wiadomosci to rzadko pije:) czyli reasumujac zawsze taki jestem:D:D:D

no to zycze Ci wielkiego kaca i oby noc zlała sie z dniem :P jednak bez utraty pamieci, ale pamietaj, ze na kaca jest najlepsze ==== dzien wczesniej nie pic ;)

olivia----->ale ja juz WYRAZNIE napisalem,ze nie jestem pijany wiec po czym mam miec kaca😠😠