Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantoman

Cipki sa brzydkie i tyle..

Polecane posty

Gość fantoman

Uwazam,ze wasze cipki sa brzydkie.Nie ma co porownywac nawet z meskim czlonkiem,z pieknie uksztaltowanym trzonem jak u borowika zakonczonym piekna glowka. A u was kobiety tam prawie nic nie ma ..jakas szczelina ukrywajaca jakies tam fredzelki,zwane nie bez kozery wargami SROMOWYMI.Stworca nie bardzo sie wysilil...jakby w tym miejscu robote sfuszerowal.Faceci lubia tam zagladac ,by sie przekonywac,ze tamto miejsce jest rzeczywiscie takie brzydkie.Pociesze Was tylko ,ze cala reszte macie wspaniala.

Gość ok...................
:o idz juz na formu dla gejow

Gość taka sobie babeczka
no dziewczyny ...nie da sie ukryc nasze pipeczki nie sa zbyt urokliwe ...bolesne ale prawdziwe :)

Gość mi sie moja podoba
:P

Gość taka sobie babeczka
no mi moja tez ... trudnozeby nie zadabana wygolona cieniutki paseczek ogolnie rewelacja ..ale patrzac okiem faceta to faktycznie nic pikenego to nie jest taki pozwiajny pierozek :P

Gość taka sobie babeczka
to jest taki pozwijany pierożek :) pomylka :D

Gość fantoman
Dodam tylko jeszcze ,ze nie jjestem zadnym homo.Kobiety kocham i podziwiam wasze wpaniale ksztalty .Ale cipki sa brzydkie co nie znaczy ,ze nie zajmuje mnie zglebianie ich tajemnicy.Sa podniecajace ale nie takie piekne ,jak chca niektorzy wmowic.

Gość taka sobie babeczka
no dokladnie ..o to chodzi .... ja bym chila zeby moja "mikusia" wygladala nieco innaczej ..:)

Gość JAREK sierota
zgadzam się że wygląda to komicznie ... ale nie mamy wyboru, tym bardziej że właśnie szukam soczystej cipki ;)

Gość taka sobie babeczka
co to znaczy soczysta cipka ??:d

Gość JAREK sierota
to taka która ma smaczne i obfite soki :D lubię je spijać. Niepalące dziewczyny mają smaczne + dużo owoców

Gość to zostań gejem jak Ci się
cipki nie podobają:-PWtedy bedziesz mogl podziwiać penisa swojegochlopaka bez żadnych ograniczeń;-)

Gość taka sobie babeczka
aaaa to teraz kapuje :D taka dobzre wilgotna:D

Gość FACETTTt
a ja mysle że że fiuty są brzydkie, przecież wiszą nam takie dwa gluty i dźwignia na środku

Gość AntyZwirek
...ej ty "fantoman" ..musi masz jakies przerosty ..tylko nie barzdo wiadomo w czym ....mozliwe, ze nawet w kilku sprawach.. sadzac po twoicm tekscie(tzw wypowiedzi) to hetero nie jestes ..czy pedalem to tego nie wiem i sie nie dowiem ..Pedalow trza zamykac i leczyc, a jak sie nie da to w kosmos wysylac i niech sie tam rozmrazaja, brendzluja i co se tam chca. a moze żeś zagladal komus pod plotem kto z pola wrocil i sie nei domyl ,a ty delikatny jestes na zapach albo cuć.. A czy to napewno byla kobieta?:] bo moze jakis kumpel co ma wrzody i do tego sie jeszce akurat nie umyl,bo na " wsi" wody zabraklo, jak asfalt zwineli po 15? A tak na marginesie to Fakt .na taki temat aby poruszyc to mogl wpasc tylko ktos kto ma jakis problem ze soba !co do natury szkoda chya wnikac.Niech se pomyka do lasu i se tam marynaty robi ...... ale mozliwe tez, ze to zwykly gowniarz lat 12 ..prowokator po przyjsciu do domu ..-ot napisal "swoje" spostrzezenia po rozmowie z kolegami na kaltce schodowej :]

Gość fantoman
Anyzwirek ziejesz nienawiscia do wszystkich .Masz pewnie jakies powazne kompleksy..Nie wyobrazam sobie ,zeby taki ktos byl zdolny do milosci .To nie do pogodzenia.Odmawiasz prawa do milosci i zycia prawie 7 procent populacji ludzkiej,zwlaszcza ,ze nie robia nikomu krzywdy.Pewnie chodzisz na coniedzielna msze i sie zarliwie modlisz.Zalosne.

Gość nie prawda
Penisy tez wydawaly mi sie brzydkie i ogolnie smieszne takie cos co myrda miedzy nogami do czasu. Jestem z partnerem ktorego kocham i sytuacja uległa zmianie, teraz to takie kochane malenstwo :) tylko moje :) tylko dla mnie ;D i mysle ze myszami jest tak samo, inne moga wydawac sie obrzydliwe ale tej ukochaniej bedzie najpiekniejsza na swiecie pzdr :)

Gość AntyZwirek
Jesli by wszyscy byli zbokami i pedalami lub ojcami dyrektorami rydzykami lub czyms podobnym :] to i owszem ......ale prawda jest taka,ze pedalow i innych zbokow zakochanych wylacznie w sobie i swoich penisach ..trzeba albo leczyc, albo tepic(bo to jest powazna choroba natury emocjonalno-psychicznej i popapranej osobowosci )...co nie znaczy, ze ja uogolniam,..Tylko raczej ty masz przerosty czegos nad czyms,moze zacznij na tym zarabiac w jakims "zoo" ? :D (a jakis procent podaruj na lecznie zboczen natury seksualnej) ..-jesli jeszcze tego nie czynisz..zawsze sie znajda jacys "podziwiacze"

Gość aaaaaa jjjjjjaaaaa
a ja tam uwielbiam kobiece cipki

Gość oprócz cipowatego autora
:p

Gość antoman
w kwestii uzupełnienia... mam na imię mietek i jestem stajennym na Służewcu..

Gość vxcer
autor ma racje...