Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Natali_

DOBRA ODŻYWKA DO WŁOSÓW

Polecane posty

Hej dziewczyny czy ktoś może polecić jakąś dobrą odżywkę do włosów nawilżającą i regenerującą?? :)

Gość szczerze mówiąc
uzywałam gliss kura, dove, pantene i wszystkie sa do nieczego. Teraz wróciłam do timoteia z henna i odrobina jedwabiu jeszcze i jestem zadowolona

Gość Libertine
tylkoDove, Elseve i Pantene-do spłukiwania!!

Gość TylkoTa.
Elseve żółta :-)

Gość a ja uzywam
maseczki na włosy z Avonu z serii naturals do włosów suchych i zniszczonych. nakładasz na 10 minut na umyte wlosy a potem spłukujesz. jest rewelacyjna.

Gość JIJIJIJ
ODZYWKA JAK ODZYWKA Mam farbowane wlosy na blond przetestowalam juz wszystkie dostepne lub tez nie odzywki od 5zl do 250zljedne byly lepsze inne... Ale mam odkrycie roku !-jak dla mnie nie odzywka lecz szampon ,pantin do wlosow normalnych(inny kapa) + odzywka taki 2w1 po umyciu nakladam odzywke tez do wlosow normalnych .z moich przesuszonych na pieprz suchtch klakow mam piekne gibkie wlosy

A JA PROPONUJE ODŻYWKE HERBALL ESSENCES JEST FEWELACYJNA,WŁOSY PO NIEJ PIEKNIE PACHNĄ SĄ LŚNIACE MIĘKKIE NO SUPER

Gość niebieskoookaa22
Dove w granatowym pudełęczku- maska obecnie mam z Schwarzkopf maski nawilżające, z salonu, w takich małych fiolet- neibieskich pojedynczych tubkach i też jestem zadowolona, warto zmieniac od czasu do czasu kosmetyki;)

Gość agus0505
osobiscie polecam gliss kur do suchych i zniszczonych wlosow ta z pomaranczowym paskiem kto do tej proy nei uzywal a ma zniszczone wlosy od razu zobaczy roznice nie tylko w tym ze wlosy beda wygladzone koncowki i caly wlos sa odbudowane i nei sa oklapnieta jak to bywa po odzywkach do suchych wlosow polecam naprawde szampon jak i odzywke

Gość Dorris
Mi po GlissKur szybko przetłuszczaly się włosy.