Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoki

zmiana ksztaltu paznokcia, prosze o rade...

Polecane posty

moje paznokcie sa zaokrąglone a bardzo chciałabym żeby miały kwadratowy kształt, strasznie mi się to podoba... Czy wystarczy po prostu piłować je nadając im porządany kształt i po prostu je do tego przyzwyczaić? Proszę o rady kochane kobietki:*

Gość po prostu musisz
piłowac paznokcie na prosto, nie wiem jak długie je masz obecnie, jesli długie to wystarczy spiłowac na prosto i juz gotowe, jesli zas krótkie to spiłowac końce tyle ile chcesz i spiłowywac regularnie czeakając aż paznokiec urosnie i bedzie prosty

aha no to dziekuje bo zastanawialam sie czy to w ogole mozliwe, zeby staly sie po prostu kwadratowe... wlasnie je spilowalam ale nie jestem przyzwyczajona i dziwnie to wyglada:) mam nadzieje ze z czasem sie zrobia troche bardziej ksztaltne :) dziekuje :*

Gość ja tez mialam
okragle paznokcie tak samo jak Ty. I wiesz co zrobilam? Po prostu zapuscilam je, przykleilam na nie kawałki PROSTO uciętej kolorowej tasmy klejacej (moze byc nawet izolacyjna) tak jakbym chciala robic fr.manicure i spilowalam je rownolegle do tej tasmy oraz troche po bokach. pomalowalam (fr. manicure) i wygladaja bardzo ladnie. zawsze tak robie i zapominam ze natura dala mi okragle paznokcie!