Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze tak jest

NAJTANSZY SEKS JEST NA DYSKOTECE

Polecane posty

Gość wiem ze tak jest

artykul zaczerpneity z interii-uwazam ze wart poczytania,swieta prawda - Po co iść do burdelu i wywalać kasę, skoro można być na dyskotece i zaliczyć narąbaną panienkę - mówi dwudziestolatek z Białegostoku. - Po co mam iść na dyskotekę w mieście? Tam trzeba dziewczynie postawić przynajmniej dwa drinki, żeby ją zaciągnąć do łóżka. Na wiejskiej zabawie stawiasz pannie piwo za 2,50 i już ją masz - mówi dwudziestojednoletni Robert R. z Białegostoku. Wystarczy wybrać się na dyskotekę. Kilka słów o fajnych ciuchach i ładnych oczach, a dziewczyny same dobierają się do rozporków. Większość z nich jest pod wpływem alkoholu lub narkotyków. - Bywam na różnych dyskotekach: w Fantazji w Jaświłach, Atlancie w Jeżewie i Colorado w Brańsku - mówi Robert. - Dziewczyny są łatwe i lubią tabletki zmieszane z alkoholem. Można robić z nimi, co się podoba. W budynkach, gdzie magazynowano kiedyś zboże i spędzano bydło, mieści się teraz dyskoteka w Jaświłach. W jednym pomieszczeniu na żywo gra zespół disco-polo, w drugim bawią didżeje. Co tydzień specjalne autokary zwożą tutaj około tysiąca osób z różnych pobliskich miejscowości. Najczęściej są to imprezowicze w wieku od 15 do 30 lat. Małolatom nie jest trudno okłamać albo przekupić ochronę, żeby wejść na disco. - Wystarczy ostrzejszy makijaż i nikt nie da mi tyle lat, ile mam w rzeczywistości - przyznaje szesnastoletnia Magda W. z Białegostoku. - Raz miałyśmy problem, żeby wejść na koncert w Jeżewie, ale dałyśmy trochę szmalu ochroniarzowi i było po sprawie. Kochają się na cmentarzu Około północy Magda i jej koleżanki są prawie nieprzytomne. Kilku chłopaków wlewa do ust jednej z nich wódkę prosto z butelki. Później wynoszą ją na zewnątrz. - Ej, lala! - woła Robert. - Chodź tutaj! - Dziewczyna uśmiechając się, grzecznie podchodzi do samochodu. - Wskakuj! - Oboje znikają w samochodzie. Po kilku minutach szyby są całe zaparowane, z okna wystają tylko buty. Położona na krańcach miasteczka dyskoteka Colorado oddzielona jest od katolickiego cmentarza kilkudziesięcioma metrami działek. - Latem wystarczy wyjść z dyskoteki i przejść się na pobliską łąkę. Same gżące się parki - opowiada Robert. - Jak jest ciepło, to na cmentarzu obok albo na działkach można spotkać ludzi z dyskoteki, którzy poszli tam na szybki numerek - opowiada chłopak z Brańska. - Jak na zewnątrz jest zimno, to robimy to w ubikacji albo u mnie w samochodzie - opowiada Jacek L. z Łap. - Trzy piwa i dziewczyna sama się do ciebie dobiera. Chcesz, żeby kolega dołączył. Nie ma sprawy. Jak poderwać dziewczynę z miasta? Najtrudniejsze są dziewczyny z miasta. Niezamożne studentki łudzą się, że na dyskotece znajdą sobie sponsora. - W dobrych klubach w mieście trzeba mieć kasę. Podchodzisz do baru, wyciągasz trochę gotówki i dziewczyny same podchodzą - mówi Robert. - Pytają, czy możesz postawić im drinka. To szybkie dziewczyny, na jedną noc. Ofiary gwałtu Czy zdarzyło ci się uprawiać seks z przygodnym partnerem? Niestety tak Nie! Tak i nie żałuję tego Nie, ale to jedna z moich fantazji Nie wszystkie dziewczyny, które są pod wpływem alkoholu, mają ochotę na seks. Nie każda jednak jest w stanie odmówić, gdy jest nieprzytomna. - Sprawcami gwałtów są najczęściej znajomi - mówi nadkom. Jacek Dobrzyński z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Białymstoku. - Bardzo często dziewczyny nie chcą mówić o tym, że zostały zgwałcone, bo wstydzą się tego albo boją się sprawcy. Tymczasem fakt, że chłopak i dziewczyna bawią się razem, piją alkohol, nie jest pozwoleniem na gwałt. Zdarza się, że mężczyźni źle interpretują zachowanie kobiet. Gwałcą je i popełniają przestępstwo - ostrzega Dobrzyński. Tekst pochodzi ze specjalnego dodatku gazety "Super Express" - "Seks i dziewictwo" opublikowanego 17 stycznia 2006. Stare panny same tego chciały Inteligentne, wykształcone, atrakcyjne pędzą za karierą. Rodzina, dzieci to dla nich daleka przyszłość. Nie chcą się z nikim wiązać, bo myślą tylko o wspinaniu się po szczeblach awansu. Jeśli mają pracę, w której mogą się rozwijać i nieźle zarobić założenie rodziny odkładają na dalszy plan. Wybierają życie w pojedynkę i nie boją się samotności. Prawie co dziesiąty Polak uważa, że w dzisiejszych czasach pojęcie starej panny nie istnieje. Tak przynajmniej wypowiedziało się 9,2 proc. ankietowanych, którzy uczestniczyli w badaniach CBOS, przeprowadzonych na zlecenie "Super Expressu". O tym czytaj w wydaniu gazety z 18 stycznia.

Gość nareszcie jakis dobry temacik
dzieki za ten tekst :)

Gość Lusesita i bujda
spłoniecie na stosie!!! kurwiszony:-o

Gość do zaczepnego
gdzie walisz najcześciej?

Gość Jin
wali najczesciej po głowie, cięzkim młotkiem

Gość KOLWSA
takiemu to dobrze, wali sobie w różnych egzotycznych miejscach. romantyk ...

Gość a wachasz majty
?????? mam na mysli uzywane, nieco przybrudzone

Gość wiem ze tak jest
agresywny nie dla ciebie dyskoteka

Gość zszkokowana
To jest prawdziewa tragedia tych dziewczyn, przecież mogą zarazić się chorobami,jak ci chłopacy mogą je tak wykorzystywać. To jest przestępstwo. Co innego gdyby były świadome i same im się pchały w łapy ale przecież to zwykłe wykorzystanie. Makabra.Gdzie są ich rodzice

Gość Gin I.
rodzice??? pieprza sie na parkingu obok:D

Gość zszkokowana
zaczepny a jakby na dyskotece twoją siostę tak załatwili?

te małolaty same tego chcą .... jak by nie chciały to by nie piły alkoholu... a one się szczycą tym, że piją ... a wtedy chłopakom łatwo taką panienke zwerbować...

Gość KOLWSA
zaczepny wali, nie gwałci :)

a ja nie uprawiam seksu na dyskotece i moje koleżanki też nie - najwyżej się przeliżą z kimś. a raz jednej kient włożył palca z tyłu za pasek spodni i myślała że jest w ciąży - i rozpowiedziała to po całej sql

Gość zszkokowana
no to fajnie mają , nic dziwnego że w wieku 16 lat urodzą do wiadra

Gość metys_ z_chile
zaczepny założyli dla Ciebie nowe forum

Gość inne podejście
na każdej dyskotece tak jest drineczek miłe słówko i heja na pełne majty . dziewczyny się nie szanują i faceci też bo czym się różni seks dziewczyny od seksu chlopaka z pierwszą lub pierwszym lepszym nie znasz osoby nie wiesz o niej nic a potem problem wszelkiego rodzaju syfy. podejśce chłopaka piwo za 2,50 i już ją masz brak szacunku do niej i do siebie pomyślce za 10lat ożenić się z taką lub takim przechodzonym rzempem ochyda hej zaczepny miej litość i przestań męczyć to biedne zwierze daj koniowi odpocząć

Gość hahahahahahahaah
dlatego nie chodze na wiejskie imprezy, i olewam frajerow ktorzy podchodza do mnie ze slinotokiem, jak chca mi postawic drinka to mowie ze jakbym chciala to bym sama sobie kupila. Splawiam goscia dla mnie tacy co szukaja panienki na jeden numerek to frajerzy i lomy ktorzy mysla fiutem

Gość pusta to jestes ty i reszta
nie znacie sie nie ma to jak szybki numerek w samochodzie przeciez laska sama chce to co mam ja tak zostawic??!

Gość inne podejście
o kim mowisz "puste"??

Gość inne podejście
una?

Gość lol...
a często ci faceci są jeszcze bardziej tani od tych panienek :p

Gość dzi aj dzo
Ja znam bramkarza ktory za 30 zl obciaga w kiblu na dyskotece.To nie prowokacja to serio serio

Brawa dla autora topiku, o ile jego zamiarem nie było wyszydzanie tych puściutkich 16-to letnich istot. To, że panienka na dyskotece pozwoli postawić sobie drinka, ma na sobie obcisłe spodenki i kusą bluzeczkę, nie oznacza wcale, że ma ochotę się rżnąć. Nie każda, ale wiem, niestety, że takie są. To jest po prostu żałosne, żałosne są one, ich rodzice i te wszystkie podlotki, które po wypiciu głębszych szukają tylko okazji, żeby się spuścić. Tragedia. A między kaloryfer nie łaska? I co przyjemnie wam tak, jak pieprzycie taką na pół przytomną panienkę? Czy choć raz któryś zastanowił się, co ona będzie czuła na drugi dzień? Czasem jesteście gorsi, niż zwierzęta...Boże widzisz i nie grzmisz

Gość a co jest złego w bzykaniu..

Gość a co jest złego w bzykaniu..
jesteście młodzi a zachowujecie sie jak staruchy to co będzie później???????????????

Gość hejhoha
o chyba w białymstoku tak chyba jest...hahahaaaaa