Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nie taka młoda mama

Seks analny

Polecane posty

Gość Już nie taka młoda mama

Witam. Chciałabym się dowiedzieć jak to jest z tym seksem analnym. Co o tym myślicie? Czy ktoraś z was go uprawiała? A jak tak to jakie to uczucie? I co czujecie później? Jakoś ostatnio zaczęło mnie to interesować chociaż moj partner jeszcze (na szczęście?) mi tego nie proponował:)

Gość jeszcze młoda mama
boli. ale podnieca. tym bardziej, że masz świadomość jak bardzo podnieca partnera. bywa przyjemne, ale pod warunkiem, że jesteś dobrze nawilżona, mocno podniecona i rozluźniona. urozmaicenie raz na jakiś czas, chociaż byłam temu przeciwna. musisz być jednak stuprocentowo pewna, że oboje tego chcecie i w razie czego on przerwie natychmiast. dobrej zabawy życzę!

Gość zona roInika
moj mezus za tym szaleje. on lubi orac obornik i moja prostnica to dla niego jak pszczeli ul w miodem.

Gość takajednatutaj
ja tez probowalam... i potwierdzam co wyzej napisala kolezanka... bo innym przypadku boli i jest nieprzyjemnie... kiedys bylam przeciwna ale jak ja to mowie poki sie nie sprobuje to sie nie przekona. nie za czesto ale czasami, czemu nie :)

Gość takajednatutaj
no i zaufanie jednak jest bardzo wazne w tego rodzaju seksie :)

Gość blalalalla
faktycznie cos jest w tym analu, ze dopoki sie tego nie zrobi to jest sie na nie a pozniej... taz na jakis czas czemu nie :)

Gość Prubowałam i niepolecam

Gość Probowałam i niepolecam...