Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mro-wka

jak to jest z zabezpieczeniem?

Polecane posty

Gość mro-wka

Mam taki dylemat. Przypuścmy , że dostałam okres o 23 w nocy, kiedy już spałam i o tym nie wiedziałam, a tabletkę zażyłam dopiero następnego dnia myśląc, że to właśnie jest 1 dzień okresu. Co wtedy, czy nie jestem zabezpieczona? Może któraś z dziewczyn zna odpowiedź na to pytanie to byłabym wdzięczna za informacje.

Gość AsiKKKKKK
Jestes Zabezpieczona.. .. nie masz sie czym martwic.. nie musisz brac tabletki o 23 tylko dlatego ze o tej dostalas okresu tylko przypuscmy w ten sam dzien a dzien ma 24 h wiec badz spokojna

Gość mro-wka
Bo właśnie tak było. Dostałam okres o 23 i właśnie miałam rozpocząć zażywanie Yasmin. Tylko był taki problem, że skradziono mi całą torebkę, w której miałam m.in. tebletki. Więc dopiero rano poszłam do apteki i poprosiłam o nowe opakowanie i zażyłam rano o 7:30 tabletkę. Dziś niedziela, ale zażyłam tabletkę z soboty. Już się całkowicie pogubiłam:( Czyli nie powinnam mieć wątpliwości co do skuteczności tabletek?

Gość AsiKKKKKK
dokładnie nie powinnas sie martwic...

Gość mro-wka
Czyli dopiero następna tabletka jutro o 7:30?? Wiem, że to tabletki jednofazowe to dni tygodnia na opakowaniu nie mają znaczenia, prawda?

Gość AsiKKKKKK
tak.. prawda.. jesli sie troszke spoznisz to sie nie martw bo tabletki bierze sie o danej poreze do 12 h jestes zabezpieczona tak samo :)

Gość AsiKKKKKK
porze miało byc heheh zaspana jeszcze jestem

Gość mro-wka
Dziękuję za informacje, uspokoiłam się przynajmniej w tym względzie. Teraz tylko pozałatwianie spraw związanych z kradzieżą...:( Pozdrawiam i liczę na pomoc w razie potrzeby.:)