Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionanana

ile kosztuje sesja u dobrego niedrogiego fotografa w krakowie?

Polecane posty

Gość zaciekawionanana

Gość tez mi sie tak wydaje
a ma strone internetową jakąś?

Gość do basi...
basiu, a czy są tam Twoje zdjęcia na tej stronce?:)Napisz prosze, i le kosztuje ta przyjemność u niego?

moich jeszcze nie ma, bo miałam ślub dwa tygodnie temu i dopiero jutro je dostanę. Trochę trwało obrobienie 300zdjęć. Ale jeśli chcesz, to podaj twój adres mailowy, to ci wyślę, bo podczas obrabiania na bieżąco mi po kilka na maila posyłał (byłam bardzo ciekawa). Cena za usługę jest naprawdę konkurencyjna, ale napisz do niego maila, niech sam ci powie ile.Ja uważam, że było warto. To jest pamiątka na całe życie

Gość do basi...
juz z nim rozmawiałam:)cena faktycznie jest OK...jaki pakiet wzięliscie i ile zdjec mieliscie wydrukowanych?

Nie wiem jaki to był pakiet, ale wydrukowanych dostaniemy 50szt, a mieliśmy cały reportaż ze ślubu i wesela + sesja w plenerze

Gość validos23
ja własnie wczoraj bylam u naszego fotografa-zdjecia piękna-za plener bierze od 15-25 zł! od zdjecia wywołanego format 15x21 a z reportazu 6 zł za zdjecie 13x10. Zdjecia piekne-a na reportażu wszystkie najfajniejsze sceny złapane! To czowiek który wkłada w to serce!! i nie jest drogi- a wszystkie zdjecia dostajemy na płytkach! bede miała zdjecia do pokazania w przyszłym tyg. polecam ! mozna sie z nim spotkac i umówic on pokazuje zdjecia swoje z wesel ! jak co wyśle nr. tel. polecam!

Gość zaciekawionanana
nie dziewczyny.... Rozmawialam z tym panem bardzo mily ale on nie robi takich fotek o jakich ja marze... Chodzi mi o pozowane fotki ślubne w studio!!! Takie sztuczne żeby sobie je postawic na kominku!!! ze ślubu i przyjecia bede miec kasete i fotki robione takim domowym aparatem... Szukam kogos kto ma wlasne studio i może zrobić niedrogo!!!! takie wlasnie fotki. Znacie kogos w krakowie?