Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Przez 7 lat brałam tabletki anty. Odstawiłam je dwa miesiace temu. Pierwszą @ dostałam po 29 dniach. W międzyczasie miałam stoosunek ( nie skończył w środku). Teraz czekam na okres Spóxnia sie. Zrobiłam test i wynik jest negatywny.Ogólnie czuje sie ok bez wiekszych zmian tylko troche zmeczona. jak myslicie rosnie we mnie dzidzia ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Or not Napisano Sierpień 27, 2006 nie rosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niekoniecznie ciaza Napisano Sierpień 27, 2006 przez 7 lat brania tabletek moglo sie wszystko rozregulowac ja bralam tabsy 4 lata, potem przestalam i @ przychodzily jak sobie chcialy, raz 28 dni, raz 48.... dopiero po roku sie wszystko ustawilo zrob jeszcze jeden test, innej firmy jezeli bedzie negatywny idz do gina, niech ci da cos na wywolanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 w sumie jakby rosło to nie byłby to koniec swiata ale jednak wolałabym nie :) A po jakim czasie warto isc do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh nie chcem ale muszem wpisac Napisano Sierpień 27, 2006 gratuluje :) jesteś w ciąży pamiętaj - teraz najmodniejszym kolorem ubranek dla dzieci jest błękit :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Mam nadzije ze jednak nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh nie chcem ale muszem wpisac Napisano Sierpień 27, 2006 a ja Ci mówie że jednak tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Nie strasz bo jescze mam nadzieje że jednak nie :) Pomietoli mi to wszystkie plany :( Ale cóz kiedy wybrac sie do lekarza żeby miec 100% pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsiKKKKKK Napisano Sierpień 27, 2006 zrob test na hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość or not Napisano Sierpień 27, 2006 zrób drugi test. a do lekarza idz jak ci sie bedzie spozniac cos kolo 2 tygodni...u mnie po tym czasie ciaza zostala wykryta, usg mozna robic po 4 tygodniu, wczesniej nie wykryje plodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Or not :) dlaczego piszesz że nie rośnie???????? Mam nadzieje że sie nie mylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Test na hcg normalnie w przychodni ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsiKKKKKK Napisano Sierpień 27, 2006 tak.. tylko nigdy nie robiłam .. koszt ok 20 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 tak po prostu idzie sie do przychodni do laboratorium i sie mów że sie chce zrobic taki test? Nigdy nie robiłam więc sie pytam? Ile czeka sie na wynik?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niekoniecznie ciaza Napisano Sierpień 27, 2006 wynik jest tego samego dnia, albo nastepnego, zalezy od lab. idziesz mowisz, ze chcesz zrobic z krwi bete hcg i juz. nie musisz byc na czczo. jezeli bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niekoniecznie ciaza Napisano Sierpień 27, 2006 jezeli bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niekoniecznie ciaza Napisano Sierpień 27, 2006 zzera mi odpowiedz :P :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Jak odczytać wtedy taki wynik?? Może pani w laboratorium mi powie czy cos rośnie czy nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niekoniecznie ciaza Napisano Sierpień 27, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Tak długo brałam tabletki że już zapomniałam jakie sa objawy @ :) Więc troche świruje bo dzidzia tak ale za jakieś 2-3 lata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsiKKKKKK Napisano Sierpień 27, 2006 nie martws ie .. no jezeli zapytasz to Ci napewno powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Troche sie martwie. Bo mimo wszystko bym nie chciała> A te badania wykrywaja ciąże po ilu mniej więcej dniach od zapłodnienia ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsiKKKKKK Napisano Sierpień 27, 2006 chyba krotko w kazdym badz razie szybciej niz Ci wykryje test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrówa25 0 Napisano Sierpień 27, 2006 Test robiłam wczoraj okazał sie negatywny Mam nadzieje że ten wynik też bedzie nagatywny. Bede szła z sercem na ramieniu do tej przychodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach