Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosta

Lady-Comp .......

Polecane posty

Gość gosta

Proszę osoby użyawające o opinię. Jak długo używacie i czy jesteście zadowolone? Ponieważ jak dla mnie to droga inwestycja proszę o opinię. Ponad 6 lat używam tabletek i mam kupę skutków ubocznych. Zdrowie szwankuje.

mam lady-comp i uzywam. Co prawda dopiero od kilku dni, wiec nie moge ci powiedziec czy jest naprawde skuteczny ;-), ale producent podaje, ze jest na 99,3% bezpieczny. Takze calkiem sporo! Co do ceny: policz sobie ile wydals na pigulki! 35zl x 12 miesiecy x 6 lat =2520zl!!! Plus ewentualne prywatne wizyty Lady-comp to wydatek na 10 lat. A jesli chcesz zaoszczedzic, to poszuka ja niemieckim ebayu. Co prawda z reguly sa to sprzety urzywane, ale jednak duzo tansze... Nie jest to taki zwykly drogi termometr... W przeciwienstwie do klasycznych metod naturalnych mozna go uzywac w kazdym wieku, rowniez przy nieregularnych lub bardzo dlugich okresach. Nalezy jedynie poczekac po odstawieniu tabletek, az wroci naturalna miesiaczka. Kilka dodatkowych plusow: -ulatwia zajscie w ciaze (jak juz bedziesz pozniej planowac, wiesz dokladnie kiedy jest owulacja) -wykrywa ciaze -wykrywa cykle bezowulacyjne -wykrywa niewydolnosc cialka zoltego Mozna tez poprosic dystrybutora o wydruk z pamieci komputerka i przeanalizowaz z lekarzem w razie problemow lub gdy bedziesz sie chciala postarac o dzidziusia. Jak dla mnie nie ma wogole co porownywac do tabletek!! O wiele zdrowszwe, brak jakichkolwiek skutkow ubocznych! Przemysl dobrze. wiem ze jak na polskie zarobki to duzy wydatek, ale jak dla mnie warto!

Gość gosta
Czy nikt więcej tego nie zna ?