Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 eliszeba

te艣ciowa-przyjaciel czy wr贸g ?

Polecane posty

Go艣膰 eliszeba

jak膮 macie te艣ciow膮-moja jest fajna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elszeba
czasem mnie sponsoruje ale nie to mia艂am na my艣li.imponuje mi swoj膮 m膮dro艣ci膮 zyciow膮 miedzy innymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna24
od kiedy jest Twoj膮 te艣ciow膮? moja te偶 by艂a fajna do czasu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elszeba
moj膮 te艣ciow膮 jest od 13 lat.mieszkamy pod jednym dachem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elszeba
moj膮 te艣ciow膮 jest od 13 lat.mieszkamy pod jednym dachem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja to ukryty wr贸g
ale ja j膮 olewam a ona nie mo偶e tego przezy膰 :D

Udost臋pnij ten post

tez mam fajna tesciowa:) i od 13 lat:) a ze na zakupach ... w koncu to towar nabyty;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tesciowa
to zawsze jest WR脫G!!!! a im milszy tym gorszy i tego bede sie trzymac!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WR脫G
!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 he he he he
I pomy艣le膰, 偶e kiedy艣 same b臋dziecie te艣ciowymi :P:P:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

hmmmm mieszkam z tesciami( na razie....odbieramy wlasnie M4 w lipcu 2007 ) mamy teraz duzy pokoj. jest w maire spoko. wychodzimy do pracy 6.45 a warcamy po 17 do domu. tesciowa ppowiedziala nam , ze nie chce od nas zadnych zakupo贸w do domu( i tak wczoraj kupi艂am proszek do prania:) szykuje nam obiadki jak wracamy z pracy. spoko kobita tylko troche zakr臋cona. jest na emeryturze wiec ma duzo wolnego czasu. dzisiaj rano np. jak szykowa艂am m臋zowi kanapki m贸wi艂: Oj Kasia, ty mu daj wi臋cej w臋dliny do tych kanapke...a dlaczego mu nie dalas z baleronem? a czemu tylko dwa pomidorki....:)))

Udost臋pnij ten post

kwasia takie to wlasnie jest zabawne, synusiowi baleronik i pomidorki a synowej \"chleb ze smalcem\"

Udost臋pnij ten post

Ja moj膮 te艣ciow膮 widz臋 tylko kilka razy w roku po kilka minut i to i tak o wiele za d艂ugo ;) Jest dla mnie taka milutka, 偶e a偶 chce mi si臋 rzyga膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elszeba
a czym konkretnie ci臋 dra偶ni .zk膮d ta z艂o艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Dra偶ni mnie w niej to , 偶e jest taka milutka tylko na pokaz. A nawet na 艣lubie nie by艂a, bo mnie te艣ciowie nie akceptowali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elszeba
to faktycznie dobrze o niej nie 艣wiadczy.dobrze 偶e j膮 sporadycznie ogl膮dasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wxy
a takiej te艣ciowej jak moja wam nie 偶ycz臋. Nie lubi艂a mnie, nie lubi i chyba ju偶 nie polubi. A to dlatego, 偶e m贸j m膮偶 chodzi艂 wcze艣niej przez 8 lat z inn膮, zerwali, bo si臋 odkochali,a przynajmniej on, pozna艂 mnie i po p贸艂 roku byli艣my ju偶 ma艂偶e艅stwem. A kochana te艣ciowa do teraz m贸wi, jak j膮 (t膮 by艂膮) m贸j m膮偶 zrani艂, 偶e ona przychodzi艂a do niej i p艂aka艂a, 偶e tak jej 偶al, 偶e jak on tak m贸g艂, ona nie tak go wychowa艂a. I to wszystko m贸wi w mojej obecno艣ci nie zauwa偶aj膮c mnie. Dodam, 偶e ta by艂a te偶 wysz艂a za m膮偶 ma dziecko i jeste艣my w sta艂ym z ni膮 kontakcie. Mog臋 j膮 nawet nazwac moj膮 przyjaci贸艂k膮. Takiej to te艣ciowej wam nie 偶ycz臋. Acha widujemy si臋 2 razy w roku i ostatnio (艣wi臋ta wielkanocne) powiedzia艂, 偶e ma nas do艣c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wxy
No ale na szcz臋艣cie te艣c jest spoko, bardzo mnie lubi i nasze bli偶niaki, twierdzi, 偶e ona taka bo przechodzi menopauz臋, a Tomcio to jej kochany synu艣 i jak to matka jest po prostu zazdrosna. Tak wi臋c jak we偶miecie matce ukochanego syna wszystkiego si臋 mo偶ecie spodziewa.pozdr.

Udost臋pnij ten post

no tak... ale m贸j m膮偶 ma 42 lata i nadal jest dla swojej matki ukochanym synkiem, kt贸remu nale偶y si臋 wi臋cej od innych. Eh... szkoda gada膰, my przecie偶 te偶 kiedy艣b臋dziemy te艣ciowymi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eliszeba
A teraz mija 16 lat z te艣ciow膮 pod jednym dachem i mam Jej serdecznie do艣膰.Dobrze kto艣 tu radzi艂,aby nigdy nie ufa膰 te艣ciowej.

Udost臋pnij ten post

jak zwracacie sie do Swoich tesciowych?? Mamo? Pani? Bo mnie slowo \"Mamo\" chyba by przez gardlo nie przeszlo...a jeszcze nie jestesmy nawet z moim ukochanym malzenstwem. On zwraca sie do moich rodzicow Mamo, Tato juz od dawna...ja do Jego Mamy na Pani...i nie sadze, zeby kiedykolwiek to sie zmienilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulubiona synowa
M贸wi臋 mamo, ale to brzmi w moich ustach raczej sztucznie, szkoda, 偶e nie wymy艣lono jakiej艣 innej nazwy. Ze swoja te艣ciow膮 zyj臋 raczej normalnie, nie ma wi臋kszych zgrzyt贸w, ale nie 偶yjemy tez w jakiej艣 szczeg贸lnej przyja藕ni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika z radomia
Witam gadzetomaniak贸w :D Mam dla was link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet mozna za punkty zdoby膰 r贸zne nagrody. Od doladowa艅 do telefonu az po bony o wartosc 200 z艂otych :D Trzeba sie tylko zarejestrowac i czeka膰 na ankiety , za nic si臋 nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 P.S. BARDZO PROSZE O POMOC :) REJESTRACJA TRWA TYLKO 3 MINUTY WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIED殴 SKLEPIK. ZAPRASZAM CH臉TNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia :D

Udost臋pnij ten post