Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliszeba

teściowa-przyjaciel czy wróg ?

Polecane posty

Gość eliszeba

jaką macie teściową-moja jest fajna.

Gość elszeba
czasem mnie sponsoruje ale nie to miałam na myśli.imponuje mi swoją mądrością zyciową miedzy innymi.

Gość Justyna24
od kiedy jest Twoją teściową? moja też była fajna do czasu...

Gość elszeba
moją teściową jest od 13 lat.mieszkamy pod jednym dachem.

Gość elszeba
moją teściową jest od 13 lat.mieszkamy pod jednym dachem.

Gość moja to ukryty wróg
ale ja ją olewam a ona nie może tego przezyć :D

tez mam fajna tesciowa:) i od 13 lat:) a ze na zakupach ... w koncu to towar nabyty;)

Gość tesciowa
to zawsze jest WRÓG!!!! a im milszy tym gorszy i tego bede sie trzymac!!!!!!!!!!!!!!

Gość he he he he
I pomyśleć, że kiedyś same będziecie teściowymi :P:P:P:P:P:P

hmmmm mieszkam z tesciami( na razie....odbieramy wlasnie M4 w lipcu 2007 ) mamy teraz duzy pokoj. jest w maire spoko. wychodzimy do pracy 6.45 a warcamy po 17 do domu. tesciowa ppowiedziala nam , ze nie chce od nas zadnych zakupoów do domu( i tak wczoraj kupiłam proszek do prania:) szykuje nam obiadki jak wracamy z pracy. spoko kobita tylko troche zakręcona. jest na emeryturze wiec ma duzo wolnego czasu. dzisiaj rano np. jak szykowałam męzowi kanapki mówił: Oj Kasia, ty mu daj więcej wędliny do tych kanapke...a dlaczego mu nie dalas z baleronem? a czemu tylko dwa pomidorki....:)))

kwasia takie to wlasnie jest zabawne, synusiowi baleronik i pomidorki a synowej \"chleb ze smalcem\"

Ja moją teściową widzę tylko kilka razy w roku po kilka minut i to i tak o wiele za długo ;) Jest dla mnie taka milutka, że aż chce mi się rzygać ;)

Gość elszeba
a czym konkretnie cię drażni .zkąd ta złość ?

Drażni mnie w niej to , że jest taka milutka tylko na pokaz. A nawet na ślubie nie była, bo mnie teściowie nie akceptowali.

Gość elszeba
to faktycznie dobrze o niej nie świadczy.dobrze że ją sporadycznie oglądasz.

Gość wxy
a takiej teściowej jak moja wam nie życzę. Nie lubiła mnie, nie lubi i chyba już nie polubi. A to dlatego, że mój mąż chodził wcześniej przez 8 lat z inną, zerwali, bo się odkochali,a przynajmniej on, poznał mnie i po pół roku byliśmy już małżeństwem. A kochana teściowa do teraz mówi, jak ją (tą byłą) mój mąż zranił, że ona przychodziła do niej i płakała, że tak jej żal, że jak on tak mógł, ona nie tak go wychowała. I to wszystko mówi w mojej obecności nie zauważając mnie. Dodam, że ta była też wyszła za mąż ma dziecko i jesteśmy w stałym z nią kontakcie. Mogę ją nawet nazwac moją przyjaciółką. Takiej to teściowej wam nie życzę. Acha widujemy się 2 razy w roku i ostatnio (święta wielkanocne) powiedział, że ma nas dośc.

Gość wxy
No ale na szczęście teśc jest spoko, bardzo mnie lubi i nasze bliżniaki, twierdzi, że ona taka bo przechodzi menopauzę, a Tomcio to jej kochany synuś i jak to matka jest po prostu zazdrosna. Tak więc jak weżmiecie matce ukochanego syna wszystkiego się możecie spodziewa.pozdr.

no tak... ale mój mąż ma 42 lata i nadal jest dla swojej matki ukochanym synkiem, któremu należy się więcej od innych. Eh... szkoda gadać, my przecież też kiedyśbędziemy teściowymi...

Gość eliszeba
A teraz mija 16 lat z teściową pod jednym dachem i mam Jej serdecznie dość.Dobrze ktoś tu radził,aby nigdy nie ufać teściowej.

jak zwracacie sie do Swoich tesciowych?? Mamo? Pani? Bo mnie slowo \"Mamo\" chyba by przez gardlo nie przeszlo...a jeszcze nie jestesmy nawet z moim ukochanym malzenstwem. On zwraca sie do moich rodzicow Mamo, Tato juz od dawna...ja do Jego Mamy na Pani...i nie sadze, zeby kiedykolwiek to sie zmienilo

Gość ulubiona synowa
Mówię mamo, ale to brzmi w moich ustach raczej sztucznie, szkoda, że nie wymyślono jakiejś innej nazwy. Ze swoja teściową zyję raczej normalnie, nie ma większych zgrzytów, ale nie żyjemy tez w jakiejś szczególnej przyjaźni.

Gość Monika z radomia
Witam gadzetomaniaków :D Mam dla was link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet mozna za punkty zdobyć rózne nagrody. Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych :D Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 P.S. BARDZO PROSZE O POMOC :) REJESTRACJA TRWA TYLKO 3 MINUTY WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia :D