Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejdz tu proszeee

skad macie internet????

Polecane posty

Gość wejdz tu proszeee

no wlasnie od kogo macie lacze??? jak wam dziala..jakie wrazenia?:> macie za oknem antenke ?

Gość mam Neostrade
odpukać, od ok.roku działa praktycznie bez zarzutu.

Gość a jaaa
satelitarny. Mam antene, ale często są przerwy. po burzy nie działa.

Gość kurde musze wiedziec
a jaka masz antenke????

Gość wejdz tu proszeee
na razie nie dużą jeszcze, tak ze 12 cm, ale cały czas rosnę i jak skończę 16 lat to będzie pewnie z 15 cm :)

Gość Pani z Piotrkowa
a ja dostalam internet pod choinke

miałam neostrade przez 3 lata, niestety bardzo wysokie koszty przy lepszej szybkości + obowiązkowo telefon domowy z abonamentem minimum 50 zł+ koszty rozmów, tragiczna ta telekomunikacja, teraz mam radiowy za 40 zł szybkość 256 działa besz zarzutu, nic nie przerywa, a antena to mały kwadracik na balkonie bo nadajnik jest blisko.

Od dwóch lat Neostrada. Żadnych problemów, działa całkowicie sprawnie. Może i trochę drogo wychodzi, ale nie mam możliwości założenia innego netu... zresztą wcale bym nie chciała.

Gość Skąd mam internet...
? A wykopuje sobie po trochu zza łobórki. Żadnej antenki ni mom, a wrażenie całkiem niezłe. Od kogo mam lacze? Ostatnio od swojego chłopa pikne lacze dostałam w prezencie. Nowiuśka para laczków zawsze się przydo!

Gość chello
neo to shit, nigdy więcej...

ja mam radiowy ale jest do dupy (za przeproszeniem) mam antene wielkosci malej sateliternej, umowe na 256 a podlaczona predkosc 320 alw to i tak dziala prawie caly czas gorzej niz na zwyklym modemie!!! szczeze zaluje ze nie oge miec neostrady:( jesli ktos mieszka w Poznaniu i okolicach i ma do czynienia z firma ledos latronik image studio (bo pod takimi nazwami funkcjonuja) to szczerze odradzam!!!!

Gość ONkkkajajjaaa
ja mam NEOSTRADE, tak sobie,,,czesto nie mozna wejsc na strone, bo nie znaleziono serwera..albo w trakcie pojawia sie napis: przerwało połączenie...koszmar,ale mam umowe jeszcze na 1,5roku :(

jedyny plus jest taki ze mam ten net od polowy lipca zaplacilem za aktywacje i za sierpien (bo wtedy jeszcze jakos dzialal przyzwoicie) a wrzesien mam za darmo bo dziala jak shit ciagle sie polaczenie przerywa itp!!!!

Ja mam radiówkę 768 za 60zł. Radiówki mają to do siebie,że wszystko jest Ok jak pogoda ładna ale jak pada i \"przeloty ptactwa\" są wzmożone to działa..a raczej nie działa za dobrze.