Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca 22

Której spóźnia sie okres i czeka ????

Polecane posty

Gość czekająca 22

Gość czekająca 22
no to tylko pozazdrościć :) ja czekam powinnam dostac 2 dni temu .ale jutro ide chyba do lekarza ..kurde można zwariowac tym bardziej ,ze zauwazam prawie wszystkie objawy ciazy :( ale to mam nadzieje ,ze z urojenia :(

Gość na pewno z urojjenia
ja tak ma regularnie, spóznia mi sie ilekroc mysle o dziewcku....głowa do góry!!!

Gość czekająca 22
dziekuje ❤️ kłuje mnie lewy jajnik nie wiem dlaczego :( pilam caly miesiac herbatki przeczyszczajace ,zeby zgubic troszke kg i niemilosierne bolesci brzucha przy tym mialam nie wiem co jest grane :(

Gość kruszek
ja nie czekam. powinnam dostać jutro. ale mam pietra. a dziś znów zrobiliśmy to na zywca :/ zero uczenia sie na błędach :/ ale od jakichś 2 dni pobolewają mnie piersi, stały sie też bardziej pełne, czuje bóle w podbrzuszu...czyli chyba idzie @. podniescie mnie na duchu i powiedzcie że tak! czekająca22-> trzymam kciuki za to, żeby Twój okresik przyszedł jak najszybciej!!

Gość bellarossa
słuchaj ja tez pije i tez mnieboli brzuch! moze to jakos wpływa na to..

Gość czekająca22
kruszek - witam kochana no ja to samo na zywca tyle razy mowilam , to był ostatni raz i znowu kurde tyle razy sie udawalo i tym razem nic sie nie stanie , głupie tłumaczenia :( noi teraz jestem w kropce ,niby podczas nieplodnych ale jednak sie spoznia 2 dzien :( tez za Ciebie trzymam kciuki , a piersi tez mam bardzo wrazliwe i bla mnie podczas dotyku dlatego ne wiem co jest grane :( ❤️

Gość czekająca22
to wszystko ja pisalam wyzej tylko nie dalam spacji przed 22 ,ale w kazdym badz razie to ja :) ❤️ :( boje sie i czekam na okres ,jednak niestety powoli powątpiewam ,test zrobnie pod koneic tygodnia

Gość czekająca22
bellarossa - po tych herbatkach baaardzo brzuch boli ,ale wlasnie nie wiem czy to ma jakis wplyw i czy mama sie przyznac ginowi ?? troche wstyd:) :(

Gość kruszek
No i póki co ja nic nie dostałam. Laski, troche zaczynam panikować. współżyliśmy bez zabezpieczenia w 21 i 23 dniu cyklu. Poszłam do gina po postinor ale powiedział, że nie ma takiej możliwości zebym zaszła. Póóźniej jeszcze zrobilismy to w 24 i 28 dniu cyklu. Poczekam jeszcze jakieś 3 dni i zrobie test. ale wierze, ze nie bedzie to potrzebne.

Gość czekająca22
no ja dzis ide do gina po 14 i tak samo wspolzylismy jak Ty 2 razy i niby w dni nieplodne , no zobaczymy co mi powie ..buziaki

O jeny, trzy sztuki prezerwatyw kosztują około 5 złotych... Po co się stresować...?

A mnie się spóźniał. Cieszyłam się, że może w końcu będziemy mieli dzidziusia. Niestety miesiączka zjawiła się 17 dni po terminie... :-( I znowu nic...

Gość kruszek
tak, 3 sztuki kosztują tylko 5 zeta. Ale i one sie kiedys kończa i czasami człowiek ulegnie emocjom i podnieceniu i nie mysli o tym, ze nie ma gumek. A sam fakt, ze ma sie dnie niepłodne (teoretycznie) to już tylko gwóźdz do trumny.

Gość kruszek
czekająca22-> i jak tam po wizycie?? czekam na relacje :) 3maj sie!! 🌼

mi rowniez spozna sie juz dwa dni...i juz mnie osi doslownie,denerwuje sie...wspolzylam ale z gumka...kapalismy sie razem ale wypadaly wtedy moje dni nieplodne...martwie sie cholera;/

Gość aaneta
bez paniki dziewczyny!:)to nie jest tak naprawdę takie łatwe zrobić sobie dziecko!a ja wam powiem że jak zaszłam w ciąże to przez pierwszy miesiąc nic nie czułam oprócz bólu brzucha tak jak przed okresem i te piersi mnie wkurzały bo naprawdę bolały.a i też piłam te głupie herbatki:)no ale ja kochałam się w dni płodne:)i miałam za swoje.a teraz niestety nie ma mojego dzidziusia bo poroniłam...ale staram się o następne, nie załamuję się.i szczerze nie martwcie się ja w płodne się staram i niepłodne i nic...czekam!a dwa dni spóźnienia to moje miłe jak nic:)będzie dobrze:)a w ogóle to jeśli jesteście we wczesnej ciąży to nie wierzcie lekarzom!mi do 6 tygodnia mówili że nie jestem w ciąży a potem nagle wielkie zdziwienie skąd to dziecko i czemu już takie duże!zróbcie test!buziaki!trzymam kciuki żeby się wam ułożyło jak chcecie!

Gość antyrodzinna
od ponad dwóch miesięcy czekam...i juz sie nie doczekam, niesteta

Gość aaneta
cześć dziewczyny!nie martwcie się!będzie dobrze!a już na pewno nie mają co się martwić te z dniami niepłodnymi!myślicie że tak łatwo zajść w ciążę?no cóż powiem wam że to nie takie hop śiup!ja to poszalałam w moje dni płodne i zaszłam w ciążę:)no może nie cieszyłam się jak głupia.ja po prostu oszalałam ze szczęścia!no a co do objawów to w pierwszym miesiącu to tylko ból brzucha jak przed okresem i te piersi bolące,w sumie też jak przed okresem.a no i raz czy dwa zasłabłam i spałam długo i często.i tyle.ale to nie tak łatwo i nie ma co się martwić!no cuda się zdarzają ale będzie dobrze!no i u mnie to skończyło się źle,moje dziecko poroniłam w 8 tygodniu...ale nie załamuję się chcę walczyć o następne.dlatego wiedzcie że to nie jest proste:)i w płodne i niepłodne staramy się i na razie nic:)ale damy radę.a co do lekarza to powiem wam że ja bym tak nie ufała jego opinii bo mi do 6 miesiąca mówili że ja sobie wmawiam ciąże i jej nie ma a testy kłamią.dopiero po tym czasie zdziwili się że na usg zobaczyli mojego dzidziusia i dziwili się że on już taki duży.zróbcie test!ale dopiero jak wam się dłużej okres będzie spóźniał!i nie załamywać się!będzie dobrze!powodzenia!trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się tak jak chcecie!buziaki!:)

Gość OMS
Witam, dziś dla mnie to już trzeci dzień czekania ... a od 11 miesięcy to samo, trzymanie w tej niepewności. A może to teraz się uda, a może i tym razem to bez sensu jest wydawać 13 zł na test? hmmm najgorsze jest wtedy kiedy po raz kolejny mówię do męża, "kochanie w tym miesiącu też nie będziesz tatą!" ;( teraz to już nie patrzę czy to będzie lato czy wiosna czy jesień czy zima, każda pora będzie dobra oby była! kochane! ja co miesiąc sobie powtarzam, że będzie dobrze ! a moze znów od dziś zacznę brać kwas foliowy ;)