Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikodem

Rozszerzone pory! Pomocy

Polecane posty

hej wszystkim! mam taki problem: na moim nosie pojawiły sie takie dziwne czarne kropeczki, ktore sprawiają ze mój nos wyglada jak truskwka. Domyslam sie ze sa to rozszerzone pory. Oprócz tego moj nos jest taki dziwny jakby byly na nim malutenkie krosteczki ktore moge zdrapac. prosze podpowiedzcie co to jest za cholerstwo i jakich kosmetyków powinnam uzywac. :) z gory wszystkim dziekuje:)

Gość 131313
To są wągry, nie rozszerzone pory.

oczywiscie, ze wagry. oczyscic!albo u kosmetyczki-najlepsze wyjscie, a jak nie to w domu-parowka z rumiankiem i szalwia, -oczysczenie(tylko nie paznokciami az zostana ranki, tylko przez chusteczke, najlepiej nasaczonej delikatnie w jakims roztwozre alkoholu, tonik czy cos takiego) , potem dezynfekcja, tutaj polecam rowniez jakis tonic, czy cos z tych produktow z apteki ala afrodyta a na koniec krem odpowiedni do cery, skoro masz wagry, to przypuszczam, ze cera tlusta, wiec jakis kremik beztluszczowy, przy okacji oczyszczajacy skore, ja lubie garniera bo jest delikatny, ale mozesz zastosowac cos z serii mlodziezowej typy oxy, nexoderma, clerasil itp. Poza tym aby skora byla czysta polecam stosowanie platkow oczyszczajacych skore, sa nasaczone tez w jakims plynie z dodatkami lekow, rewelacyjnie oczyszczaja twarz nie wysuszajac przy tym skory, wystarczy stosowac okolo 2 platkow dziennie, potem oczywiscie na to krem. skora sie oczyszcza, nie swieci . platki firm jak u gory z naciskiem na oxy!mysle, ze do kupienia w aptece najlepiej.a na noc po oczyszczeniu twarzy i nalozeniu kremu proponuje uzyc takze \"miejscowego\" kremu rowniez np. oxy, czyli tylko w punktach, gdzie nam sie cos zrobilo. pozdrawiam