Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona2555

petting mu staje,sex opada??

Polecane posty

Gość zaniepokojona2555

co robic??podczas pettingu mojemu facetowi staje a gdy chcemy przejsc do czegos wiecej jego penis miekknie a on na sile chce go wlozyc we mnie, mowie mu kochanie jest za miekki poczekajmy a on nic probuje udowodnic ze potrafi, w ogole ostatnio nie dochodzilo miedzy nami do zblizen a wczoraj jak juz wlozyl to mnie bolalo, ale zacisnelam zeby zeby sie ucieszyl, na szczescie szybko zakonczyl i bol minal

Gość superciper
łał jestes super

Gość zaniepokojona2555
wezcie sie nie nabijajcie bo sie martwie

Gość gfdssd
kazdemu by opadł na widok twojego ciała

Gość zaniepokojona2555
jak masz pisac jakies glupie teksty to lepiej nic nie pisz!

Gość zaniepokojona2555
czy ktos mi cos poradzi?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz moze jak widzisz ze zaczyna robic sie miekki to biesc go , wez sie za niego, bo srtes moze p[owowdowac ze przed przejsciem do rzeczy on mieknie, moze twoj prtner boi sie ze cie nie zadowolio... nie wiem, powiedz mu ze go uwielbiasz ze jest super i zeby sie nie spieszyl bo ty lubisz dluga gre wstepna i wiesz co sroboj go obrocis tak zeby lezlal na lecachj i zaczni mu robic lodzika muskaj dlonmi jego cialao, i jak zobaczysz ze jest twardy kaz mu zamknac oczy i wskocz na niego na jezdzca :) na bank nie mieknie:)

Gość zaniepokojona2555
no to musimy chyba tak sprobowac, bo normalnie tez mi z tym zle...ale kurcze nie chce nic kolezankom mowic bo potem by sie patrzyly jakos dziwnie itd wiec chcialabym to jakos zrecznie sama z nim rozwiazac

nie martw sie bedzie dobrze ile macie lat?

Gość ggd
kazdemu by opadł ..

glupich komentarzy nie potrzeba nudzi wam sie? do kosciola isc niedziela jest!

Gość LUSESITA POWIEDZ
MI - jaka tojest dluga gra wstepna ? powaznie pytam

Gość to prawda
cwicz zwieracz

Gość dolores cos tam cos tam
ty chyba w zyciu faceta nie mialas ? jakbym mial problemy z erekcja to raczej bym sie nie szczypal z dluga gra wstepna tylko postawic co posatwic i heja z tym koksem ... no ale ty pewnie wiesz lepiej .

Gość dolores ma racje
ja też tak miałam i jest długa gra wstępna to potem jest szybka akcja i super:)

Gość tez sie niepokoje
ja tez mam ten problem, a dopiero zaczynam wspolzycie... co robic? Pettingujemy sie od bardzo dawna i to juz sa roznej intensywnosci bodzce:P Podniecam go, stoi moze nie na maxa, ale stoi, a potem po zalozeniu gumki mieknie.:( Boje sie... a chce byc z nim szczesliwa.

Fajnie, że się petingujecie ;-) Opada mu pod wpływem stresu, bo mu opada. Tak się zapętla, że stres powoduje opadanie, a jak mu opadnie, to ma stres, że Cię nie zadowoli. Po kilku udanych razach mija samo. Musi w siebie uwierzyć. A Ty z koleżankami nie gadaj o takich sprawach, bo albo mu narobisz kwasu i będą sie z niego podśmiewać, albo któraś postanowi go z tego wyleczyć. Wtedy stracisz chłopaka, bo pójdzie do tej, przy której mu nie opada. I tyle. Bądź delikatna.

Gość tez sie niepokoje
pare razy juz probowalismy a tylko raz wyszlo, ze sie kochalismy. Wtedy bylo cudownie... Myslisz, ze mu z czasem przejdzie stres? A moze seks go nie podnieca tak jak petting, bo to jest bardziej subtelne? A pieszoty raczka sa raczej silne... Boje sie, ze nie przelamiemy bariery i ze za bardzo sie przyzwyczail do pieszczot. Dzieki za pocieszenie.

Gość tez sie niepokoje
mysle tez, zeby przerzucic sie z prezerwatyw na pigulki... moze przez gumke mu opada, kto wie... to jest bardzo wrazliwa sfera i boje sie cokolwiek mu sugerowac.

Gość tez sie niepokoje
jesli udalo wam sie pokonac problem to piszcie... za kazdym razem jak probujemy to w trakcie stosunku mu opada i wtedy w ogole nic nie czujemy:(((

Gość zaniepokojona2555
no wiec dzisiaj tez probowalismy i znowu dzialo sie tak samo ale znalazlam pewien sposób. Przeczytalam o masazu prostaty i kiedy zaczal mu mieknac wsadzilam mu palec w tylek. Od razu zesztywniał, wsadził mi i mielismy ok 1,5 minuty seksu poki sie nie spuscil. Oczywiscie obiecal ze bedzie uwazal ale nie wytrzymal. Wyplukalam sobie pochwe mieszanka octu i nafataliny i zobaczymy czy to cos da. On sie obrazil bo jak go trzymalam za plecy podczas seksu to pobrudzilam go tym palcem ktorym pobudzalam prostate. Przeprosic go? Czo to on powiniem mnie przeprosic?

Gość machoman
obciągam jeżozwierzom

Gość wrist
mój też ma ten problem... nie ma kłopotów z podnieceniem- jego penis jest sztywny nawet wtedy kiedy tylko całuje mnie po szyi, albo dotknie mojego sutka... nasza gra wstępna jest boska... a często zdarza się, że jego penis nagle mu mięknie w trakcie zakładania gumki... ;/ nie okazuję mu że mnie to rozczarowuje, ale prawda jest taka, że to jest strasznie męczące i krępujące... wiem że gdybyśmy robili to bez gumki byłoby dobrze, ale ja nie cchę brać tabletek bo nie czuję po nich podniecenia...