Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

ale strasznie kontrowersyjny jest ten nasz znak, nie? jak już ma być oceniany , to albo w 100% za, albo totalnie przeciw...

Gość Noah..
jacek-placek>> nauczyłeś sie ? widocznie coś z Twoją lojalnością nie było tak a to skorpony notują najwyzej

Gość Noah..
jak ja sie wziąłem za ocene to cholera bezwzgledu jak liczyłem zawsze wychodzioło na 100% za :)

Gość jacek-placek
z moja lojalnością to nie ma nic wspólnego Hehe tak cenicie lojalnośc wiec chyba też wiernośc i uczciwośc wiec czemu tyle kłamców, krętaczy i manipulatorów jest spod waszego wspaniałego znaku?? I dodam ze chodzi mi tu i obie płcie, zeby nie było domysłów

otóż to. kurka, popisałabym trochę, ale muszę zająć się poprawkami mojej magisterki, zjawię się wieczorem na bank!! a tak na marginesie, a Wy co porabiacie? Noah--> uczysz się, czy pracujesz?

nieee, no miałam zmykac, ale ten jacek-jakiśtam to mi normalnie krew burzy!! 😡 a moze to ginztonikiem? (stopień upierdliwości podobny..)

Gość jacek-placek
chętnie uścisnął bym dłoń ginowiztonikiem ale on troche wymiękł , chyba sie przestraszył i zaczął sie wam podlizywac hahahaa co za cienias ;) bez urazy

Gość Noah..
ja pracuje ... a jacek-placek przejechał sie raz i wszystkie skorpiony do jednego wora :O .... otórz skorpion potrafi być lojalny i wierny jak pies jesli to wszystko bęedzie miał odwzajemnione .................

zgadza się, jackuplacku doucz sie zatem i nie wygaduj bzdur.

Gość jacek-placek
wy sie nauczcie czytac - przede wszytskim nigdzie nie napisałem ze sie przejechalem , daje kontre na wasz samozachwyt a to co pisze podparte jest znajomościa wielu osób spod znak skorpiona :D

skorpiony rzadza, obojetne jacy jestesmy :D najlepszy znak :classic_cool: wierne jak pies, lojalne, do tego chamowate...:D

Gość jacek-placek
No to dodałes super zalete do wachlarza wszystkich waszych cech - chamowatość - jest się czym zachwycać :D

Cierpliwie czytam te swoje wady:( no cóż wiele w tym prawdy więc nic ująć nic dodać daty urodzin sie nie wybiera:P

Gość to nie ja to ona
Ano właśnie są jeszcze geny.... nie jestem chamska, wręcz przeciwnie, wszystkie dzieci mnie uwielbiaja , a ich nie oszukasz. Psy na mnie nie szczekają.Więc myślę, że jestem dobrym człowiekiem.

Cześć, ja też jestem Skorpionką:) z 17.11.81. i bardzo lubię swój znak. A większość cech Skorpionów idealnie do mnie pasuje. Pozdrowienia dla wszystkich Skorpionów 🌼

Gość Noah..
jacek-placek>>> alez my umiemy czytać :) ale ty chyba masz kłopoty :D przecież to ja napisałem ze sie przejechałeś !!!!!!!!! dlatego tak widzisz teraz skorpiony i mierzysz jedną miarą

Gość jacek-placek
----> noah błedne myslenie, błedny wniosek , błąd w zrozumieniu co się czesto skorpionom zdarza :D Nie przejechałem sie na skorpionie. Ale to tez normalne ze każda krytyka tak bardzo was denerwuje :D

Gość Noah..
jacek_placek>>>. bład w rozumowaniu? :D ja chce sie z Tobą droczyć... mnie zdenerwować plasuje sie w przedziale mało prawdopodobne a niemozliwe :D

Gość jacek-placek
----> Noah a juz myslałem ze tupiesz nerwowo nogami albo zgrzytasz zębami :D Niech zgadnę - lubisz polemizować :D

Gość Nieskorpionka
Ja jestem z związku ze skorpionem i nauczyłam się od niego złośliwości (dawniej nie byłam az tak bardzo) i kąśliwości . Dogryzania ludziom i traktowania prawie kazdego jak wroga względnie dopatrywania się w postępowaniu innych ludzi jakies manipulacji :)

Gość Noah..
bardzo lubie :) bo bez wzgledu na znak zodiaku kazda rozmowa kształci ....

Ciezko z nami skorpionami wytrzymac trudny charakter ale jestesmy kochane:)W moim przypadku jest tak ze ludzie Mnie lubia lub totalnie nienawidza,ktorych jest wiecej hmm... ciezko powiedziec ale jesli to zawezimy do plci to plec piekna bardziej Mnie lubi niz ta brzydka;) Po stylu pisania wnioskuje ze jedna z osob tu piszacych jest bliska mojemu sercu,moze sie myle wiec tylko ja pozdrawiam zamiast napisac cos po czym zasnie jak krolewna i bedzie snila o jurnym rycerzu;) Buziaki MM

Skorpiony a macie tak ze za duzo rozmawiacie z partnerem,dostajecie slowotoku i mozecie mowic i mowic i nie zauwazyc ze ten do kogo mowicie juz prawie usypia badz zasnal lub poszedl na spacer??:)))))) Chodz Mi czy zdarza wam sie przytloczyc rozmowa czlowieka.

Jak ktos napisal wyzej dzieci nas lubia a ich nie mozna oszukac.Mam znajoma skorpiona i pracuje z dzieci uposledzonymi oni poprostu swiata poza nia nie widza i moglyby przebywac caly czas w jej obecnosci. Chcialbym aby w Tv byl teleturniej w ktorym rywalizowalyby poszczegolne znaki zodiaku:)a wtedy natychmiast wysylam zgloszenie;)

hej!! >>LOpez, mi się nie zdarzyło zagadać człowieka; ja raczej słucham..

a tak w ogóle, to zawsze wydawało mi się, że SKORPION jest tajemniczy, mrukliwy i raczej małomówny... a Wy tu piszecie takie rzeczy... ;) że niby z nas takie pierdoły?

Mam jakas dziwna ceche ze jak zaczne mowic na powazny temat o czyms co jest wazne to mowie mowie i ciagle mowie i analizuje i mam w glowie rozne warianty rozwiazania sprawy do tego gestukuluje i czasem odnosze wrazenie ze osoba z ktora rozmawiam zapada sie pod ziemie:) \"Tajemnice swoje mamy ale przekazujemy je tylko zaufanym ludziom\" to motto na godzine 23:00:))))))))