Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

to ja zmykam na razie...papa 🖐️ i do nastepnego \"pogadania\" na Kafe u skorpionów!!

Gość ginztonikiem
O bulwa co za ziemniak,takiej nocy to długo nie zapomnę.Tragedia,dramat i pomsta do niba,chyba wszyscy są po grzybkach.Nawt nimiałem czasu pokokietować mojej ulubionej skorpionki.*awa* domyśl się o kogo chodzi. morze jeszcze kiedyś cię znajdę na kafe.

Gość Noah..
No to już przesada ;) pobódka skorpiony ychodzic na słoneczko :D *awa* >> a ja wcale niechciałbym sie cofać w czasie :) ... ale w tym chciałbym pozostać na zawsze :) pozdrawiam .i WSTAWAĆ WRESZCZIE !!!!! ;)

🖐️ Noah>> o ile mi wiadomo, to skorpiony są raczej zwierzętami nocnymi... :)

Gość Noah..
hihihih *awa* Klaudiusienieczka :) dziewczyny jestescie odjazdowe :D no tak w nocy niektóre spią, w dzien niektóre sie wygrzewają a niektóre w taki dzień jak dzis deszcziowy klepią w klawisze :) pozdrawiam serdecznie 🌻

Gość magducha 80
czesc ja tez jestem skorpionkiem urodzinki mam 4 listopada a moj maż 5 listopada tego samego roku co ja.Niezle sie dobralismy.

Gość Noah..
Witamy wiec nastepne skorpiony :) no niezle i do tego jak ekonomicznie ;) pozdrawiam

Gość 29 październik się kłania
Hey 🖐️🌼 Również jestem skorpionkiem :D :D :D z 29 październiczka :D To prawda że jestem podejrzliwa i nieufna. Może dlatego, że wiele razy się "przejechałam". Najpierw musze rozpoznać teren, rozgryźć ludzi, żeby wiedzieć z kim moge pogadac a z kim nie. Mam grono najblizszych przyjaciol. Jedną prawdziwą przyjaciółkę (koziorożec :)) W przyjaźni i miłości daje z siebie wszystko. Jestem wierna i lojalna. Dązę ostro do celu który sobie wytycze ale nie uznaje zasady "po trupach do celu". Mam mnostwo pomysłów, też - "wojowniczy charakter, ostry język oraz wrodzony spryt". Jestem uparta, ale często to ja wyciagam reke do zgody, idę na kompromis. Krzywdy wybaczam, ale pamietam :P Trudno odbudowac moje zaufanie. pomyslowa, z duzym poczuciem humoru. Zwariowana w towarzystwie znajomych, w obcym gronie z poczatku cicha malomowna i niesmiala. Musze sie rozkrecic hehe :P co do znakow zodiaku to tak : Baran - mam uraz do tego znaku, jak dla mnie fałszywi :O wykorzystują Bliznieta - ok, ale za bardzo olewaja sobie wszystko tzn. zbytnie luzaki jak dla mnie hehe Rak - dobrze sie dogaduje :) niestety raczki zmieniaja dedcyzje jak chorągiewka na wietrze Lew- za bardzo chce rządzić :P Panna - nie najlepiej sie dogaduje, chca zeby wszystko krecilo sie wokół nich, porządniccy, wszystko musi byc na swoim miejscu :O, kłótliwe Koziorozec - dobrze sie dogaduje :D Wodnik - tylko kolega :P za duze roznice temperamentow. wodnik ma swoje dziwne hobby, poglady na swiat. Ryby - ok :d mozna sie z nimi posmiac - podobne poczucie humoru

Gość magducha80
No i jakos pusto sie zrobilo...🌼

🖐️ witam!! nieee, no ginztonikiem niesamowity jestes!! 😍 ale chyba wczoraj w nocy to balowałes, co? grzybki nawet jakieś jadłeś? nie, no jak szaleć, to szaleć :P Noah>>> tuaj wystepują dwa gatunki skorpionów: scorpionus porannus i skorpionus nocny markus ;)

Gość Noah..
*awa* >> no ten tego teraz to mie w zakłopotanie wprowadziłaś :D nie wiem do jakiego gatunku sie przyłatać moze porannoc(już)klawiaturocjusz albo jakoś tak ?

Gość Noah..
Klaudiusienieczka>> cała przyjemność po mojej stronie :) 🌻❤️🌻

ehhh, tek się pałetam między Kafe, Sopotem (oczywiście w TV) a miss world. i nudy ogólnie....

Gość Noah..
własnie odkryłem nowy gatunek skorpiona ...włóczykijus :D witaj *awa* widzialem Cie gdzieś po drodze :)

witam!! no widzisz, ze mnie też taki włóczykijus, hehe :)

Gość Noah..
jak na takich małych nózkach :D to szybko biegamy no nie ? witaj Klaudiusienieczka :)

Gość 1 listopad się kłania
jestem dociekliwa to fakt i lubię się dołować czym trzeba i czym nie trzeba-moi partnerzy to same WAGI!! nie wiem co o tym myslęc bo nic z niczego nie wyszło :-( pozdrawiam skorpionice :-)

Gość Noah..
a skorpiona tez ? :O bo ja Ciebie pozdrawiam ;)

Gość 1 listopad się kłania
ale napewno mówie NIE BARANOM jka dla mnie to fatalny znak

Gość Noah..
Ja pewnie też tak szybko bym biegał tylko mnie kolec jadowy w plecki uwiera :D

ja dziś mało energii mam i tak szybko nie latam po tematach jak Wy!!! -nawet sie zrymowało :P

Gość Noah..
bo skorpiony bardzo zdolne są nawet w rymowaniu :D

Noah>>haha! normalnie mi humor poprawiłeś ! ale jakże trafnie piszesz...my, szlachetne skorpiony - jak stwierdziło wiele innych znaków - jesteśmy przecież wszechstronnie uzdolnione...normalnie rozpływam sie w zachwytach... :P