Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka12

Chciałabym sama chodzic po podpaski!!!!

Polecane posty

Gość malutka12

Ale zabardzo nie wypada ,że w takim wieku po podpaski . Więc chodze z mamą dlatego ,że niby mama kupuje dla siebie ,ale to naprawde dla mnie izawsze mama mi kupuje podpaski bella . od nich mam brudna bielizna bo krew wydostaje sie na majtki !!!! Co myślicie na te temat może powinnam sama chodzic do sklepu i nie martwić się co pomyslą ludzie!!

a probowalas juz powiedziec mamie jakie ma ci podpaski kupic??:>

Gość malutka12
nie ale ona chce kupić tanie

Gość Anna626
mam 27 lat i tez kupuje podpaski Bella - niebieskie. I jestem z nich bardzo zadowolona. Moze sprobuj podpowiedziec mamie, ze chcialabys sprobowac innych. Taki maly podstep. Albo po prostu raz sie odwaz i idz sama i kup takie jakie chcesz ( niby nie bylo innych) :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja maialm okres w wieku 11 lat i sama chodzilam po podpaski wez always ze srzydelkami:)

ja tam tylko na początku poprosiłam o kupienie podpasek. Dostałam takie grube jak pieluchy i od tego czasu chodzę sama :p Kup sobie Libress (drogie ale bardzo dobre) albo Belle.

Gość malutka12
Ja używam bella różowe , ale chce jakies wygodniejsze . poruwnac wszyskie podpaski . nie nawidze podpasek z siateczka ,ale pasuja mi podpaski zpowłaczką bawełnianą

Gość malutka12
kiedy ide spac i już leże poziomo w łózku krew leci mi do pupy i to jest nie przyjemne może powinnam spać wysoko alo włożyć papier do tułka ,żeby paier sonczył krew . POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 19tka
ja na noc wkładam takie duże podpaski prawie jak pampersy ale wtedy bielizna nie jest brudna są takie specjalne na noc

Jjeku, dziecko, przecież to normalne, że mas zokres, a w pierwszych latach często jest on obfity. Kupuj sama, toż to zaden wstyd - ja od samego poczatku kupuje sama! Rany :o

Gość malutka12
wiecie ,że kiedys u mnie była koleżanka i ona u mnie w szawce zobaczyła dwa opakowania podpasek i w tedy powiedziałam jej ,że to sa podpaski mamy ale to byłyy moje !!!!!!!!!

Gość oliwka7711
ja sama od 1 miesiaczki kupuje i tez mam 12 lat i okres ok ok 6 mscy