Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hablar

pytanie o sms prosze pomozcie!!!

Polecane posty

Gość hablar

Mam pytanie wyslalam smsa do znajomego ,ktory mieszka w hiszpani ,ale przyjechal teraz do Polski.Problem jest nastepujacy ja mam telefon w Plusie a on ma num z tamtejszej sieci tzn zaczyna sie +34...,wyslalam mu smsa i caly czas jest raport ,ze wiadomosc oczekuje na dostarczenie .Czy to znaczy ,ze moze powinnam przy wysylaniu dodac do jego num +34 a pozniej 48(bo taki kierunkowy jest do Polski) i dopiero potem jego num,skoro on teraz przebywa w Polsce ,czy nie ma to zadnego znaczenia?Jesli ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz

Gość nanina____________
co Ty nic nie musisz dodawac....zwyczajnie nie ma włączonego roamingu bo gdyby miał to wiadomośc doszłaby bez problemu....widzocznie

Gość hablar
buu to niedobrze,ale w tym tyg wraca do domu ,wiec wtedy chyba powinien dojsc ten sms?

Gość Angel_81
sms moze stracic waznosc ... czyli uplynac termin waznosci jego odebrania ... wysjil jeszcze raz jak wroci :)

Gość hablar
sms nie straci waznosci bo mina najwyzej 3 dni ,a waznosc jest dluzsza .Tylko czy wtedy dojdzie?

Ja wysłałem sms-a kolezance z ORANGE na ERĘ a miała TYLKO wyłączony telefon na 3 dzeń przyszedł zwrotny z treścią: Wiadomość nie mogła być dostarczona. Przepraszamy.