Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniQ_a

Tandetna Tanita.

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Kupiłam sobie plastry do depilacji z Tanity i przeżyła czarną rozpacz! Wyrwałam moze z 10 włosów a reszta dalej sobie rośnie ...:O I teraz mam pytanie: Czy tylko Tanita to taka tandeta czy każde plastry tak działają?

Gość Anna626
Ja juz nigdy nie kupie plastrow. Raz sie skusilam i kulilam Veet'a - mialam tak samo - wyrwaly pare wloskow na krzyz :( Po prostu jedno wielkie dziadostwo.

Gość miałam plastry firmy Joanna
a także Veet i tanita i niestety każde tak dzialają:-oDlatego powórcilam do golarki;-)

Gość sourlollypop
E... Ja tam od roku depiluje się plastrami i jestem baaaaaardzo zadowolona:] Nigdy nie kupujcie z Tantiny, bo to badziew, po za tym drogi i te plastry są małe. Joanny nie są takie złe, Vita nie wiem bo nie brałam jeszcze. Dzisiaj sobie kupiam Strep, słyszałam że są bardzo dobre, jak odpieczętowałam to już byłam zadowolona z zakupu(okazało sie, że nie są takie małe jak reszta:) a włoski Wam nie schodzą dlatego, bo to trzeba od razu po przyklejeniu oderwać szybko, jak zostawicie to na skórze to taki jest efekt:] pap

plastów z Tanity nie uzywałam, ale krem do depilacji tak i też uważam, ze beznadzieja