Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efciaaaaa

dziewczyny cierpiace z powodu okularów-łączmy się!!!

Polecane posty

Gość ewciaaaaa
dziwne jest to ze dobrze widze w soczewkach a w okularachjakos dziwnie, moze dlatego ze odstaja d oka? nie wiem ale nie umie w nich chodzic, a poza tym głupawo wygladam

Gość abraka
Wkurzają mnie osoby, które mają 1,5 dioptrii i już mówią, że są ślepe i wstydzą się okularów.

Gość efciaaaaaaaa
ja mam powazny astygmatyzm i przez to ze chodze bez niczego oko mnie strasznie boli i zaczyna, coraz gorzej widziec!chyba lepiej wygladac głupio ale widziec!

Gość lubię placki
okulary nie są odpychające !!!!!!!!!!!!! i nie musicie cierpiec z ich powodu wystarczy dobrze je dobrac i będzie git :) główki do góry będzie dobrze 🌻

Gość 77laluna77
Ja kiedyś też nie cierpiałam moich okularów. Dwa lata temu jednak zmieniłam cały wizerunek, dobrałam sobie świetne, delikatne oprawki (szkła oprawione tylko u góry) i teraz czuję się super atrakcyjna, słyszę mnóstwo komplementów w swoim kierunku.

Gość Mamkujonkinanosie
Od czasu gdy kupiłam sobie kujonki na galeriawidzenia com przestałam cierpieć z powodu okularów!Wszyscy mi mówią, że bardzo mi pasują!

Gość gość
Jeżeli okulary są dobrze dobrane to dziewczyny je noszące wyglądają naprawdę świetnie. Trzeba tylko pójść do salonu, w którym pomogą wam je dobrać. Ja okulary dobierałam w www.kosinski.tarnobrzeg.pl tam potrafią dobrać odpowiednie okulary do twarzy.

Gość Gosia

Nie mogłam się doczekać laserowej korekcji wzroku! Planowałam ją od bardzo dawna, ale zawsze coś musiało stanąć na przeszkodzie. W listopadzie zeszłego roku poszłam na pierwszą wizytę do Centre de La vision - zostałam zakwalifikowana przez bardzo miłą i rzeczową lekarkę do zabiegu, który odbył się miesiąc później. Najgorszy był pierwszy tydzień, a w zasadzie 2-3 dni. Leżałam i nic nie robiłam, potem z każdym dniem było coraz lepiej.