Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem i już

pytanie odnośnie brzucha?

Polecane posty

Gość nie wiem i już

ostatnio mam bardzo "wywalony\" brzuch. Rano jak wstaję to ciut mniej, ale później jakieś 1/2 godziny po wstaniu robi się sporo większy. nie mam pojęcia czym może to być uwarunkowane? Pytam serio. nadmieniam ze nadwagi nie mam-więc nie mogę zwalić tego na otyłość!!! do lekarza nie mam jak się wybrać poza tym czuję się ok... czy jest ktoś kto może mi pomoc?

Gość moze w ciazy jestes

Gość moze w ciazy jestes
albo masz wzdecia!!!! niejedz nic 4 h przed snem i nie pij gazowanych napojow ani nie jedz nic rozdymajacego

Gość nie wiem i już
na wzdęcia to nie wygląda... w ciąży też raczej nie jestem - właśnie skończył mi się @ cholera nie wiem!

możesz byc w ciąży majać okres,nawet przez pierwsze 3 miesiace,ale to chyba nie ciąża skoro tak mówisz. Raczej wzdęcia,albo problemy z układem pokarmowym i trawieniem,jedz rzeczy bardziej oczyszcajace,owoce,dużo owoców,jabłka itp. Przez kilka dni sie tak przedietuj i zobacz,jak nie minie do lekarza marsz

Gość nie wiem i już
dziękuję za odpowiedź słoneczna księżniczko! chyba nie stety będę musiała tak zrobić...a wcale mi się to nie podoba ale niepokoi mnie już to...

Moja kolezanka tez ma wydety brzuch. Cala jest chudzina, a brzuch Jej wystaje... Niektorzy podejrzewaja Ja o ciaze ale Ona zawsze taki miala.

Gość nie wiem i już
widzisz ... jak mówisz ona zawsze tak miała problem w ytm ze ja nie.. dopiero teraz od niedawna

Gość na pewno wzdęcia
problemy jelitowe

nie przejmuj się,poprostu kilka dni diety,widocznie jakis problem jak mówiłam z układme trawiennym:) daj mu trocvhe wytchnienia:P dużooooooooooooooo owoców:) polecam też gotowanego kurczaka z marchewką:) pychaaaaaaa a jakie dobre dla żoładka;D

Gość susi
jabłka jedzone w nadmiarze powoduja wzdęcia

Gość nie wiem i już
dzięki dziewczynki! Fajnie ze można na Was liczyć!