Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigevidon

rigevidon tyjecie po nim?

Polecane posty

Gość rigevidon

hej mam takie pytanko jak w temacie bo odstawilam rigevidon na miesiac i odchudzałam sie strasznie schudłam i dosc szybko w 1,5 miesiaca prawie 9 kg i tak sie zastanawiam czy zaczac od nowa znow brac tabletki bo jak znowu mam przytyc to wole nie... ale nie mam pewnosci ze schudlam taks yzbko akaurat przez odstawienie. jak to tam u was wygląda?

Ja po rigevidonie nie tylam. Ala ja nigdy nie wazylam wiecej niz 55 kg, wiec nie wiem czy bede obiektywna

Gość rigevidon
no ja wlasnie tez nie wiem czy przytylam od tabletek czy od obżarstwa i nie wiem co mam teraz z tymz robić:)

Gość 19tka
od tabletek tak normalnie sie nie tyje.. ale niektorzy lekarze przy niektorych tabletkach mowia zeby trzymac diete nie przejadac sie bo mozna przytyc szybciej

Gość rigevidon
no to optymistyczne jest :) bo jdnak nie ma to jak byc pewnym z tabletkami... no ale nie chce znowu przytyc:/

Gość sara08
Tak przytyłam po tych tabletkach, ledwo po odstawieniu mialam straszny wilczy apetyt. pomimo wszytskiego jednak dobrze sie po nim czułam, jednak przysypiałam w ciągu dnia, co mi sie nigdy wczesniej nie zdażało