Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synkka

Silice, Skrzypovita, Humavit, Dromin, Kwas foliowy, Karowit, ...? Co wybrac?

Polecane posty

Gość synkka

A moze bratek w tabletkch, Acnevulten fix firmy Herbapol lub Capivit hydrocontrol?? A teraz wszystko pokolei:) Jestem nieszczesliwa posiadaczka cery mieszanej, na ktorej caly czas pojawiaja sie jakies syfki i zaskorniki :( Poza tym moja cera jest strasznie blada zima ,troche lepiej jest latem,ale nie bardzo... :/ Moim marzeniem jest matowa cera, gladka bez zadnych "niespodzianek" w kolorze brzoskwiniowym (nie mowie tu o cerze a'la Murzynka;) ) Da sie cos z tym zrobic? Ktory z tych specyfikow pomoze osiagnac mi taka cerke? A moze polecicie mi cos innego? Tylko zeby kosztowalo to nie wiecej niz 20 zl:) Pozdrawiam. Licze na Wasza pomoc!:)

Gość MisiaX
ja kiedys zażywałam dromin i humawit z i tez byam zadowolona szczegolnei zauwazyłam skora mi sie poprawiłą po zazywaniu drominu Pamietam ze tzreba było zjadac kilka pastylek dziennie po pare sztuk moze dlatego był taki efekt

Gość Emileczka
Ja uzywam Silice i jestem stego bardzo zadowolona... mam mocne wlosy ... końcówki mi sie nie rozdwajaja..paznokcie sie nie lamią nie mam trądziku poprotu cód miód:P

Gość lindi
ja bralam silce, opakowanie 100 tabl. i nie widzialam zadnego efektu. natomiast jestem zadowolona z capivitu hydroControl-skóra jest gładka, bez krostek, świetnie nawilżona, w ogole się nei wysusza (mogłam nawet zrezygnować z balsamu nawilżającego!). podobal mi się tez Capivit SunSystem , po nim nie robily mi się zadnee krostki, sińce pod oczami zniknęły , skóra nabrała ładnego kolorytu.polecam!