Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadające włosy

Wypadające włosy

Polecane posty

Gość wypadające włosy

Proszę was o pomoc. Mam dopiero 16 lat i wypadają mi włosy :( Jak sobie przypomne moją czuprę z przed roku to w porównaniu z tym co mam teraz to mam 5 włosów na krzyż... Strasznie mi sie przeżedziły. Znacie moze jakies dobre środki, odżywki, szampony, tabletki na słabe włosy??? Domowe sposoby też będą mile widziane :) I czy jest jakis sposób żeby włosy znowu stały się gęste? Jest taki sposób jak urynoterapia czyli wcieranie we włosy własnego moczu. Ponoć to jest bardzo skuteczne ale jakos nie jestem do tego przekonana. Ktos próbował? Z góry dzieki za każdą wypowiedź.

jest dla ciebie nadzieja!!!mainowicie mocz;stary:jaki to jest stary tzn przetrzymany2-3 dniw temperaturze pokojowej okolo20 stopni,ja przetrzymuje w lazience,wcieraj najlepiej w 1 i 3 kwadrze ksiezyca!!!to wazne bo wtedy organizm nastawiony jestna przyjmowanie!!!wcieraj mocno az do garnicy bolu,masaz tyle ile masz czasuim wiecej tym lepiejja wcieram okolo 5-10 minut czasu mi brak bo mam male dziecko;-)))radze oddychac ustami bo zapch jest troche nieprzyjemny ale jesli cel jest dla ciebiewazniejszy niz zapach to jestes na drodze do sukcesu!!!sluchaj ja po ciazy mailam kilka wlosow na glowie tragedia do tego stracily blask!az wkonc dobrybog podrzucil mi moja biblie tj\"urynoterapie\"malachowa dostepna we wszytskichksiegarniach!!!odkad stosuje a stosuje okolo 2 razy wtygod jakiegos miesiaca mamjuz kilkucentymetrowe odrosty w miejsu gdzie mialam pzreswity i brak wlosow,moje wlosy mega blyszczajak z reklamy efekty juz sa!!!POWODZENIA!!I WYTRWALOSCI!!

Gość bryl
kup sobie szmapon dermena w aptece 25zł pomaga po 3 tyg stosowania nie leci alni 1 włos! ale myc codziennie!