Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmata kicia

Pytanie dotyczace grzywki.Kto doradzi????

Polecane posty

Podobaja mi sie grzywki sciete na ukos i chce isc do fryzjera tylko mam pewno pytanie wiec:Mam lokowate wlosy z tym ze nie kreca mi sie od poczatku wlosa tylko od polowy glowy no jedynie ze niektore pojedyncze wloski troszke sie zawina.Wiele razy sama sobie scinalam grzywke,taka pocieniowana powiedzmy i ukladalam ja za ucho.Troszke sie krecila takze po kazdym myciu wlosow przypinalam wsuwka do wyschniecia wlosow,jak wyschly odpinalam i bylo ok.:)Tylko jak byloby tym razem?Kobietki co o tym myslicie?

Gość Tak czytam o
Czy ktos mi odpisze???:(:(:(

Gość majka bajka .....
mi sie niestety grzywka zawsze kreci jak est wilgotno a cale wlosy faluja tez mniej wiecej od polowy dlugosci :/

majka bajka-->>po umyciu wlosow grzywka tez mi sie kreci jak i reszta wlosow,dlatego ja przeczesuje grzebykiem i przypinam wsuwka wtedy jak juz wyschnie,odpinam i jest ok :) Sprobuj

Gość odradzam
a tym bardziej asymetryczna, będa się kręcic zwłaszca teraz gdy idzie jesień i zima

Tez tak sie wlasnie zastanawiam nawet jak ja wyprostuje i wyjde w zime na dwor gdzie bedzie padal deszcz czy snieg to zaraz zacznie sie krecic-bezsensu :-/ Kurcze a tak mi sie te grzywki podobaja, i niech ktos mi powie ze lepiej miec krecone wlosy zwlaszcza ze nawet jak sie je pocieniuje to praktycznie nic nie widac :(

Tez tak sie wlasnie zastanawiam nawet jak ja wyprostuje i wyjde w zime na dwor gdzie bedzie padal deszcz czy snieg to zaraz zacznie sie krecic-bezsensu :-/ Kurcze a tak mi sie te grzywki podobaja, i niech ktos mi powie ze lepiej miec krecone wlosy zwlaszcza ze nawet jak sie je pocieniuje to praktycznie nic nie widac :(

Gość odradzam
Ja teraz przyciełam sobie sama przód włosów. Tak ze te krecone krótkie włosy okalaja ładnie twarz a reszta jest długa. Jak mam przedziałek na srodku to mam pierwsze część scieta do szyji a za nimi druga troszke dłuzsza. Wyglada to dosyc romatycznie. A reszta do połowy pleców

To po cholere zadajesz pytania skoro znasz odpowiedz??? Co z tego, ze Ci sie podoba skoro to nie dla Ciebie?? Bosz, tak trudno zrozumiec? Nie mozna miec wszystkiego co sie chce :O

odradzam -->>> Jestem strasznie ciekawa jak wyglada twoja fryzurka ;) Nie masz jakiejs stronki z takimi fryzurami???Z gory dzieki Do wstydliwej-->>>Pytam bo do cholery po to jest te forum a jezeli ci sie cos nie podoba to nie czytaj i tyle

Gość odradzam
poszukam moze cos znajde ale to moze potrwac

Gość odradzam
http://fryzury.lubi.pl/12,fryzury%20slubne.html Nic lepszego nie znalzałam, ale ja mam przediałek na srodku i włosy koło twarzy mam dłuzsze, bo w momencie jak się kręca sa do podbródka( troszke wyzej jak sa mocniej skecone), a po wyprostowaniu jakies trzy centymetry dłuzsze. A za pierwszym lokiem jest drugi ale dłuższy, reszta jest bez znaczenia w tym momencie, ja zapuszczam włosy i za połowe pleców i sa stosunkowo nijakie, ani kreconae ani proste ani falujace ale mi się akurat to podoba. Przód robie tak jak Ci mówiłam bo ładnie okalaja mi twarz. Ty mozesz sobie zrobic na z przedziałkiem na boku, ja asymetri nie lubie

Musze przyznac ze ciekawa fryzurka :) Moze wybiore sie do fryzjera tylko jak mi nie zrobi tak jak bede chciala to nie recze za siebie heh

Gość odradzam
Daj znac jak efekty:)