Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

senny_koszmar

To tak z nudów.

Polecane posty

Gość twoj topik tez nudny jest
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość twoj topik tez nudny jest
hehehehe, ja tez;););) wiec pewnie razem sie zanudzimy na smierc, zanim nas ktos uratuje;);)

Gość male party by sie przydalo
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jak nikt nie ma nic
do powiedzenia, a nie ma z kogo sie nabijac............... zaczynaja sie nudy :D

ja ostatnio posmarowalam sie balsamem brazujacym na noc. rano wstalam cala w prazki,bo \"nalezy unikac kontaktu z ubraniem...\" NO COMMENT...

haha! Też raz kiedyś posmarowałam się samoopalaczem-na około brwi,cały nos ,nad ustami i na brodzie miałam taki brąz że wyglądałam jakbym się pół roku nie kąpała!:)

Gość pannnnnica
Przykazania francuskie dla kobiet 1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj. 2) jesli z miłości - połykaj. 3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem pogulgotaj! Przewiń w dół... Tak się moi drodzy smakuje wino!

Szorowałam się a i tak zeszło dopiero po paru dniach,tzn.nie zupełnie ale tak ,że mogłam w końcu wyjść do ludzi.

Na lekcji nauczycielka mówi do uczniów: Napiszcie na jutro wierszyk o morzu! Jasiu czyta:morze nasze morze,w nim się kąpie dziewcze chorze... Jasiu! To się nie rymuje-mówi nauczycielka! Rymować się będzie jak wody przybędzie!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

O SORY zapomniałam napisać!!!!! Już spaliłam!!!! ....W nim się kąpie dziewcze chorze Z dala słychać syren gwizdy,woda sięga jej do kolan! Jasiu!To się nie rymuje......