Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy mogę iść w takiej sytuacji do szpitala?

Polecane posty

Zrobił mi się ganglion chyba... Boli mnie nadgarstek, ten burchel cały czas się powiększa, nie wiem co to jest i co mam zrobić. Jutro mogę iść po skierowanie do ortopedy, ale do samego ortopedy dostanę się dopiero za jakieś 3 tygodnie:( Czy w związku z tym mogę się zgłosić do szpitala?

jak boli to idz. powiedz ze nie mozesz wykonywac pracy. niech cos zrobia zamiast pic kawe i wsuwac ciacha od pacjentow. ;)

To mam iść na ostry dyżur? No i z tym ganglionem (fajna nazwa...) mam iść do ortopedy?

ale naprawdę mnie przyjmą, czy nie mam po co tam jechać? powiedzcie, bo boli mnie ręka a nie wiem, co mam zrobić:(

Gość nie rozumiem pytania
Co to jest: ganglion burchel???? bo nawet nie wiem co ci radzić:o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ganglion, to takie schorzenie:o Chodzi o to, że się wydostaje płyn z torebki stawowej nadgarstka i widac przez skórę taki twardy burchel wystający. No nie wiem... Może jednak pódę do rodzinnego...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
znaczy się pójdę:)

Gość oczywiscie ze idz
masz prawo zgłosić sie na ostry dyżur, ale pewnie zamiast na ortopede skieruja Cię na chirurgię urazową

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o nie!! Tylko nie na chirurgię:o Nie mogą mi teraz nic robić, bo mi są sprawne ręce potrzebne:( Ten ganglion może sobie poczekać, to nic groźnego (chyba....?) Może najpierw pójdę do lekarza rodzinnego, bo nie wiem, czy z takim głupstwem pchać się na ostry dyżur... Trochę głupio:)

Ja miałam (a raczej dalej mam) ganglion - tylko nie boli mnie ;) . Sześć lat temu chirurgicznie usunięto mi go, jednak po 2 miesiącach ponownie pojawił się na nadgarstku. Widoczne jesteśmy skazani na siebie i musimy żyć w symbiozie :D A tak poważnie - czym grozi nieusunięty ganglion ?

Gość nie wiem czym....
ja wczoraj ze swoim grałam w tenisa:p

A ja ze swoim żyję w zgodzie i miłości już 6 lat ;) niczym stare dobre małżeństwo :)