Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt

DO DZIEWCZYN BIORĄCYCH NOVYNETTE nie pytam o opinie tylko o....

Polecane posty

Gość pyt

OKRES. Jaką macie miesiaczke od kiedy bierzecie Novynette? Gdzies na jakims topiku przeczytałam ze okres jest skapy podczas brania tych własnie tabletek. Ja je biore od ponad dwoch lat i mam zawsze 5 dni i jest taki sam jak przed rozpoczeciem hormonalnej antykoncepcji

Gość NARIARI
łykam te tbletki od ok 3 lat.okres trwa ok 4 dni. i moim zdaniem jest normalny.czasami bardziej obfity czasami mniej. a jak wasze libido bo moje spadoło do 0...

ja biorę prawie od roku i ostatnio raz mi się zdarzyło ze nie miałam ochoty na seks(przewaznie mam ochotę non stop;) i od razu wmówiłam sobie że to spadek libido...ale ostatnio znowu mam ogromna chęc wiec podejrzewam że to nie sprawka novynette lecz sprawa indywidulana. spadek libido jest zaliczany do skutków ubocznych więc może spróbowałabys po prostu zmienić tabletki?

Gość NARIARI
ze mna to wogole dzieje sie chyba cos dziwnego...na ogol libido=0, a od ok pol miesiaca mam ciagle ochote :D(to akurat mnie nie martwi)ale nie zrobilam przerwy 7 dniowej.do konca opakowania zostalo 5 tabletek a od 3 dni mam plamienia i to coraz silniejsze...niepokoi mnie to...nie wiem co robic...mialyscie moze juz cos takiego??pozdrawiam

nie masz się co niepokoic:) to normalne gdy nie robisz przerwy...ja jak nie zrobiłam w połowie opakowania dostałam plamienia i trwało ponad 10 dni:o

Gość NARIARI
Mia jestes kochana podnioslas mnie na duchu bo juz myslama ze cos jest nie tak...3 dni sie juz stresuje... a powiedz mi jak z twoja waga??bo ja nie zauwazylam u siebie tycia ale wiem jedno ze stracic kilgram to dla mnie niesamowity wyczyn...

Gość susi
czesc:) ja biore novynette od grudnia. wczesniej przez 1,5 roku trułam sie diane35. od kiedy biore novynette mój okres trwa 3 dni. potem przez kolejne 3 dni mam malusieńkie plamienia. zanim zaczęlam brać tabsy mialam dłuuugie, bolesne i obfite okresy. a z tym libido to jest własnie dziwnie.. niekiedy mam ochote na sex cały cykl, a czasem przez mniej wiecej ostatnich 7 tabletek nie chce mi sie nic. tak wiec nie wiem czy to wina tabsów... nie przytylam, a wrecz przeciwnie schudłam ;) jedynym minusem tych tabsów jest to ze jeśli nie zrobie 7 dniowej przerwy to mam cały miesiac plamienie :/

Gość pyt
Ja nie przytyłam. No moze troszeczke ale to tylko dlatego ze obzerałam sie ostatnio słodyczami wiec absolutnie nie jest to wina tabletek. Jednak co zauwazyłam...bardzo trudno jest zrzucic to co przytyłam

a ja biore juz ponad rok tabsy, zawsze mialam normalny, obfity jak przed tabsami a przy novynette leciutkie plamienie :o martwi mnie to troche...

Gość Micra
Ja kończę Novynette bo chcę mieć dzidzię,ale powiem wam że u mnie było ok-okresy normalne,nie obfite i nie skąpe,libido ok i figura poprawiła się na lepsze.Podobno Novynette mają malutką dawkę hormonów i nie są takie baaaardzo szkodliwe.Ech,chociaż wg mnie to chemia.