Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...tylko pytam

Odchudzać się ? 65 kg

Polecane posty

Gość ...tylko pytam

Mam 170 cm i ważę 65 kg. Poznałam mężczyznę przez net. Wysłaliśmy sobie masę zdjęć. On pokazał się cały [sylwetka], ja jedynie od pasa w górę. Za jakiś czas [nieodległy] mamy się spotkać. Mężczyzna ten jest bardzo przystojny, obawiam się czy nie jestem zbyt pulchna. Czytając to forum zauważyłam, że dziewczyny przy moim wzroście odchudzają się z wagi 55-60 kg. hmm... Sądzicie, że 65 kg jest OK ? Wiem, że to zależy i nie da się generalizować, ale prosiłabym[głównie Panów] o wypowiedź.

no Panem nie jestem... Moge mimo to odpowiedziec...?? Jakbym miala sie w zyciu kierowac wskazowkami dotyczacymi mojego wygladu przeczytanymi tu na kafe to chodzilabym zakryta gazetami!! Co ja mowie :O W ogole bym nie wychodzila!!! 170cm i 65kg jest ok!!

Gość ...tylko pytam
Oczywiście, że możesz. :) Dziękuję za komentarz ... już mi jakoś lepiej. :)

Gość nie no
To zależy ile masz w obwodach. :)

Gość a ja mam tralala
163 i 60 kg i moj facet jest mna zachwycony jak on to mowi : na takie chude szkapy to sobie mozna tylko popatrzec bo do przytulania calowania i dotykania idealne sa kobiety z ciałkiem :)

Gość a ja mam tralala
hihi najwidoczniej :) i mimo tego,ze jestem niska to nie jestem toczącym sie hamburgerem:) spodnie rozmiar 38 a bluzki i inne pierdoły rozmiar : M . Waga nie zawsze oznacza grubość , są osoby z cieżką koscią :D takie jak np. ja , moglabym sie odchudzać (tak zeby wisiała mi sama skóra) a waga niewiele zjedzie w dół ;) ale i tak mi dobrze z moją wagą:)